Show

Komentari 30

Prsata starleta u reality showu otkrila da uspješno vodi bordel

Prsata starleta u reality showu otkrila da uspješno vodi bordel

Slovenka Urška Hočevar Čepin u showu 'Dvor Srbija' rekla je kako posjetitelji striptiz kluba koji vodi uz novčanu doplatu mogu uživati u privatnom druženju s djevojkama

Prsata voditeljica natječe se u reality showu 'Dvor Srbija' koji se emitira na TV Pinku. U showu se već ljubila s jednim od natjecatelja, MC Stojanom s kojim se i po noći, dok su drugi dvorani spavali, stiskala ispod popluna. Urška Hočevar Čepin (26), sustanarima na dvoru otkrila je čime se to, osim voditeljskim poslom na televiziji, bavi u Sloveniji, piše srpski Alo. 

- Imam striptiz klub, ali nisam striptizeta. Imam četrdeset djevojaka. Vodim taj klub, brinem se o njima.. - rekla je u showu te dodala kako, uz doplatu, svaki posjetilac ima pravo, uz striptiz, uživati u privatnom druženju sa nekom od djevojaka. 

- Imam 70 ljudi koji su ostali raditi, djevojke su iz raznih dijelova svijeta. Ima ih iz Srbije, Dominikanske Republike... - pohvalila se Urška kad su je sustanari u showu pitali tko vodi klub njenog prijatelja dok nje nema. 

'Uči ih pričati slovenski'

Starletina majka Tatjana Hočevar tvrdi kako nema pojma da joj kćer vodi bordel. Kaže kako zna da Urška vodi striptiz bar, no za dodatne pogodnosti koje posjetioci dobiju uz doplatu nije znala. Kaže kako njena kći djevojke koje su tamo uči pričati slovenski i brine gdje će biti smještene.

Urška i njen suprug Aleš Čepin su slovenska verzija Simone Šajn (25) i Ante Gotovca (41) dok su još bili u braku. Aleš je vlasnik slovenske TV Paprike i od Urške je napravio pjevačicu. Našli su se pred razvodom i ona ga je optuživala da ju je tjerao na seks s Playboyjevom zečicom dok je bila trudna te je tukao i izbacio iz kuće s njihovim novorođenim djetetom. 

Najčitaniji članci