Show

Komentari 30

Prve kritike brutalne: 'Šišmiš' odličan, publika je oduševljena

Prve kritike brutalne: 'Šišmiš' odličan, publika je oduševljena

Već je postalo praktički tradicionalno da filmovi sa superjunacima ne dobivaju dobre ocjene niti kritike, pa je stvarno lijepo za vidjeti koliko je ljudima dobar novi film o Batmanu

Već je dosta toga napisano o 'Batman v Superman: Zora pravednika', tako da nismo sigurni što se još može dodati osim onog najboljeg - reakcija publike. A te su, sudeći prema društvenim mrežama i stranici za ocjenjivanje filmova, IMDb, univerzalno pozitivne.

Film trenutačno ima impresivno visokih 8.9 na IMDb-u, što ga svrstava bok uz bok s legendama poput 'Dobar, loš, zao', 'Povratak kralja', 'Pakleni šund' i s jednim od prethodnih filmova o Batmanu, 'Vitez tame'. Iako sumnjamo da će ostati na toliko visokoj ocjeni, kako govore korisnici na Twitteru, posve je moguće da bi se i mogao tamo zadržati.

Pročitajte što su rekli

U glavnim ulogama u filmu pojavljuju se Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Amy Adams (Lois Lane), uz Gal Gadot (Wonder Woman), Jesseja Eisenberga (Lex Luthor), Jeremyja Ironsa (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Laurencea Fishburnea (Perry White) i Holly Hunter (senatorica Finch) u sporednim ulogama.

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati od 25. ožujka 2016. godine , ili pretpremijerno već danas.

Najčitaniji članci