Obavijesti

Show

Komentari 11

Prvi gay poljupci i zagrljaji između Kosmača i Deena

Prvi gay poljupci i zagrljaji između  Kosmača i Deena
6

Tijekom večeri Boris je stalno izmjenjivao poljupce i zagrljaje s Deenom, a prije spavanja se izgubio. Kad se vratio u kuću, bio je prljav i crven u licu

VIDEO

Farmu su kasno navečer posjetili romski svirači te doveli atmosferu do ludila. Farmeri su se odlično proveselili, pa je čak i suzdržana Yo pokazala kako to izgleda kad se kuharica zabavlja. Nakon njihova odlaska, vidno pripiti farmeri postali su raskalašeni i počeli si davati razne prijedloge.
- Budući da su Deen i Hana prekinuli, ja bih htjela da je Hana moja cura - rekla je Slađa i predložila Hani da se napije kako bi je mogla iskoristiti.
- Ne znam je l' ću se napiti, ali me možeš iskoristiti - provokativno je odgovorila Hana. Dvina se uplela u razgovor.
- Čekajte malo, a mene nitko nije pitao hoću li ja biti ljubomorna, to je moja cura - zavikala je Dvina. Dvina i Hana su se zagrlile i rekle da su si cijelo vrijeme bile dobre jer se vole.
- Tek smo to na kraju priznale - obavijestile su prisutne i odigrale šaljivu scenu. U zafrkanciji Slađa se odlučila boriti s Dvinom za Hanu. Iako, poznata kao vrsna sportašica, Dvina je ovaj dvoboj izgubila, te završila na podu. Hana je odjenula mladenkin veo. - Fudo, ti me nećeš oženiti, prekinuli smo prije nekoliko dana - dovikivala je mladenka. Fudo joj je rekao da je tri godine bilo previše.
- Ipak se isplatilo, no nikad se ne vratilo - zaključio je Deen. Hana se uspjela vjenčati, ali s Dvinom. Vjenčao ih je Boris.
- Ovo je jedna lezba, koja uzima drugu lezbu - započeo je obred Boris uz zvuke Severinina hita 'Gas, gas'. Ivana se isto umiješala u priču.
- A zašto mene nitko ne pita, naime, ja sam si bila dobra i s Dvinom i s Hanom? - pitala je Ivana. Deen je dao zanimljiv prijedlog Neni da zajedno odu do pušnice. Neno se odmah snašao, pa mu je odgovorio da će ga bolit tri dana guzica, kao što je Ivanu. Tijekom večeri Boris je stalno izmjenjivao poljupce i zagrljaje s Deenom, a prije spavanja doslovno se izgubio. Farmeri su dignuli paniku jer ga nije bilo, pa su mislili da je otišao do jezera. Nakon nekog vremena Boris se vratio u kuću sav prljav i crven u licu.

JELENA I DALJE O STOKI
Josipa je povela zanimljiv razgovor o Stoki.
- Sigurno si ga vidjela s drugom djevojkom - nadodala je Jelena ljubomorno.
- Ne, bio je sam, ali je bio jako zgodan - rekla je Yo.
- Briga me, meni nije zgodan, meni je nezgodan - smijala se Jelena. Ipak, njezin interes za Stoku nije prestao. Opet je upitala Josipu je li ga srela na partyju.
- Pa, jesam, i bio je jako drag, baš je zgodan dečko - zaključila je Josipa. Jelena se i dalje pretvarala kao da ju nije briga, no njezina znatiželja govori kako Jelena jedva čeka njihov "prvi" susret te rješavanje "starih dugova".

ALEKS S MRŽNJOM PRIČA O YO
Unatoč idili, neki stari dugovi ipak su izašli na vidjelo. Tako je Josipa pričala o šoku koji je doživjela kad je izašla van.
- A Aleksandra s tolikom mržnjom priča da bi me uzela za kosu i nabijala. To mi je bilo strašno! Kasnije sam je pitala zašto je imala potrebu da me tuče, a ona se onako izmotavala - ispričala je Yo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin