Show

Komentari 104

Prvi put nakon rođenja Viktora zapjevala: 'Hvala baka servisu'

Prvi put nakon rođenja Viktora zapjevala: 'Hvala baka servisu'

U City Plazi u ponedjeljak navečer održala se dodjela nagrada 'Cesarica', a ona glavna upravo je pripala novopečenoj mami i glazbenici Franki Batelić, koja je priznala kako juri svojem sinu Viktoru

Hvala svima, hvala na prekrasnim riječima. Ja sam izašla iz kuće. Hvala svima koji su me ovako dotjerali. Uživam samo tako. Hvala baka servisu, ja se za sat vremena vraćam svojem sinu, poručila je Franka Batelić (27). Hrvatska pjevačica pojavila se u crnom odijelu na dodjeli Cesarice te osvojila brojne nagrade, a ona najvažnija, za hit godine pripala je upravo novopečenoj mami za pjesmu - 'Sve dok sanjaš'. 

Mlada pjevačica zahvalila se brojnim obožavateljima te poručila im kako ništa ne bi bilo moguće bez njih. Osim Franke, na ceremoniji su nastupila brojna poznata imena hrvatske glazbene scene.

Tako su sve prisutne, kao i publiku pred malim ekranima, zabavljali Damir Kedžo, Nela, Marko Kutlić, Opća Opasnost, Franka, Mia, Marko Tolja, Pravila igre, Željko Bebek, Ivan Zak, Mejaši, Vigor, klapa Rišpet, Antonia Dora Pleško i zbor Mozartine

O nagradi Cesarica odlučuje publika koja svojim glasovima bira najbolju pjesmu na online platformama tijekom cijele godine. Publika je tako svaki mjesec između pet pjesama odabirala hitove mjeseca, koji su također nagrađeni statuom Cesarica, a to su:

Hit siječnja: Nina Badrić “Rekao si” (Ante Pecotić) 

Hit veljače: Damir Kedžo “Srce mi umire za njom” (Ante Pecotić) 

Hit ožujka: Petar Grašo “Voli me” (Tonči Huljić – Vjekoslava Huljić) 

Hit travnja: Nela i Marko “U zagrljaju spašeni” (Antonela Đinđić / Marko Kutlić – Aleksandar Čubrilo) 

Hit svibnja: Opća Opasnost “Karta do prošlosti” (Mario Vestić) 

Hit lipnja: Franka “Ljubav, ništa više” (Branimir Mihaljević – Nenad Ninčević) 

Hit srpnja: Damir Kedžo “Vidi se izdaleka” (Ante Pecotić) 

Hit kolovoza: Marko Kutlić “Samo ljubav” (Marko Vojvodić / Igor Ivanović)

Hit rujna: Mia & Marko Tolja “Sva blaga ovog svijeta” (Vjekoslav Dimter / Mia Dimšić / Damir Bačić)

Hit listopada: Franka “Sve dok sanjaš” (Branimir Mihaljević – Nenad Ninčević)

Hit studenoga: Pravila igre feat. EFZG “Samo zbog nje” (Miro Buljan – Sonja Buljan) 

Hit prosinca: Željko Bebek “Dunavom” (Branimir Mihaljević – Nenad Ninčević)

Osim nagrada za mjesečne hitove, na svečanoj ceremoniji poznati prezenteri iz svijeta glazbe uručili su nagrade i u nekoliko drugih važnih kategorija.

Zabavnim hitom proglašena je pjesma “Dunavom“ Željka Bebeka, a nagradu je uručio pjevač Luka Nižetić.

Baš kao i prošle godine rock hit osvojila je grupa Opća Opasnost s pjesmom 'Sad mi reci', a nagradu im je dodijelio frontmen Atomskog skloništa Bruno Langer, dok je klapski hit i ove godine pripao klapi Rišpet i pjesmi 'Kada ljubav dvije duše spoji' koju su snimili s voditeljem Duškom Ćurlićem, a nagradu im je dodijelio popularni Jole.

Nagradu za tamburaški hit predala je pjevačica Lidija Bačić pjesmi 'Suzana' Mejaši grupe Vigor. 

Dodijeljena je i nagrada pjesmi koja je imala najbolje rezultate slušanosti na radijskim postajama, ali i pjesmi s najviše pregleda na internetu. Radijski hit tako je pjesma ljubavne tematike 'Voli me' Petra Graše koju je dodijelio radijski voditelj Zlatko Turkalj, dok je hit koji ima najviše pregleda na internetu pjesma 'Milion' Ivana Zaka, a nagradu mu je uručio pjevač Željko Krušlin Kruška.

Hit autor je nagrada koja je pripala Anti Pecotiću, Branimiru Mihaljeviću & Nenadu Ninčeviću za najbolje autore, a nagradu je predao skladatelj i glavni tajnik Hrvatskog društva skladatelja, Antun Tomislav Šaban.

Uz brojne goste i publiku pred malim ekranima Hrvatske televizije te slušatelje Hrvatskog radija, završila je još jedna Cesarica i odabrana je najuspješnija pjesma 2019. godine, a cijelu su ceremoniju upotpunile i brojne glazbene zvijezde, autori glazbe i tekstova te prezenteri, voditeljice i brojni uzvanici u City Plazi Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci