Obavijesti

Show

Komentari 1

Prvi video: Nastavak 'Potrage za Nemom' totalno je bolestan

Prvi video: Nastavak 'Potrage za Nemom' totalno je bolestan
5

Polagano se bliži vrijeme kada ćemo u kinima opet moći iskusiti onu vrstu magije kakvu samo Pixar pruža, animirani film u kojem će uživati i djeca i odrasli. Stiže nam 'Potraga za Dory'

VIDEO

Prvi isječak iz nadolazećeg Pixarovog filma, 'Potraga za Dorom', nema baš mnogo trenutaka za koje bismo rekli da 'diraju u dušu', no za razliku od njihovog prethodnog filma, 'Dobri dinosaur', poprilično smo sigurni da je Pixar opet na pravom putu ka uspjehu.

Osim nekoliko starih lica, u videu vidimo i nove likove. Opet, kako je u pitanju Pixar, koji je poznat po tome da ima brilijantne likove, ma koliko film bio prosječan ili možda loš, i ovaj put očekujemo odličnu karakterizaciju. Jedna od najboljih karakterizacija je tako ona koju je dobila kornjača Crush, odnosno Krešo, koja surfa cijelo vrijeme i kojoj je sve 'bolesno dobro'.

Pogledajte video

Tako ćemo osim Dore vidjeti i Eda O’Neila kao hobotnicu Hanka, Kaitlin Olson kao kitopsinu Destiny i Tya Burrella u ulozi bijelog kita Baileyja. Redatelj Andrew Stanton dao je glas popularnoj hipi kornjači Crushu.

Film se fokusira na poznatu Doru, ribu s amnezijom. odvija se na obalama Kalifornije i u zoološkom vrtu na istom mjestu, otprilike šest mjeseci nakon događaja iz 'Potrage za Nemom'.

Osim ostalih stvarima kojima se uvijek radujemo kod Pixara, jedna zanimljivost vezana za film je ta što će se u filmu po prvi put u Pixarovoj povijesti pojaviti lezbijski par.

'Potragu za Dorom' u kinima očekujemo 17. lipnja ove godine, zajedno sa svom postavom koja je i prvi film napravila izvrsnim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode