Obavijesti

Show

Komentari 7

Prvi zlatni gumb: 'Razvalio je Bocellija i osigurao polufinale'

Prvi zlatni gumb: 'Razvalio je Bocellija i osigurao polufinale'
8

Sve je počelo u drugom razredu osnovnom škole kada su me roditelji uputili da se nečim krenem baviti. Moji su bili više za nogomet dok sam ja želio glazbenu školu, rekao je Marko

Iznenađenje prve emisije svakako je bio pjevač Marko Antolković koji je nastupio s pjesmom Andrea Bocellija - Con Te Partiro te svojim snažnim vokalom osigurao si zlatni gumb, odnosno direktan prolaz u polufinale, kojega je bez ikakve dileme stisnula Martina.

- Ovo će teško netko nadmašiti. Pa ti si lud - u šoku je bila Maja, a Janko je komentirao: 'Ja ovo nikad nisam vidio, toliko superiorno, toliko visoko ići i tako vladati time, i ta Vaša sigurnost na početku, to je bilo malo sumnjivo, ali da će se ovo dogoditi, ja sam apsolutno bez teksta. 

Davor se u svom komentaru osvrnuo na Markov dolazak na pozornicu.

- Užasno iznenađenje za mene je bilo spojiti tvoj glas sa tvojim likom, ne mislim ništa neugodno već mislim da si stvarno iznenadio. Nemaš tipičan glas za osobu koja stoji ispred nas. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drugačiji i ova pjesma je meni dosta draga - zaključio je.

Nakon što je Martina iskoristila svoj zlatni gumb, publika je bila na nogama, a u zagrljaj mu je otrčala djevojka. 

- Ja sam riješila svoj zlatni - zaključila je Martina koja se popela na pozornicu kako bi zagrlila svog 'miljenika'. 

- Ne mogu vjerovati. Nisam se nadao. Ovaj gumb me jako razveselio - rekao je Marko nakon nastupa. 

Marko pjeva pet godina, a trenutno studira solo pjevanje na muzičkoj akademiji.

- Sve je počelo u drugom razredu osnovnom škole kada su me roditelji uputili da se nečim krenem baviti. Moji su bili više za nogomet dok sam ja želio glazbenu školu. Želio sam svirati klavir, ali nije bilo mjesto, a dva slobodna instrumenta bili su klarinet i harmonika - rekao je Marko za Nova TV. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...