Show

Komentari 1

Psihomodo Pop nastupa večeras u dvorištu Medike od 20 sati...

Psihomodo Pop nastupa večeras u dvorištu Medike od 20 sati...

Najavljena nepovoljna vremenska prognoza, uz činjenicu da pozornica u dvorištu Medike nema krov, primorali su organizatore na odgodu koncerta na 1. listopada. Umjesto u petak, Psihići će tako zasvirati u četvrtak

Koncert Psihomodo Popa prvotno je planiran za petak, 2. listopada u dvorištu Medike, ali zbog izglednih nepovoljnih vremenskih uvjeta prebačen je na četvrtak, 1. listopada. Svirat će se tako večeras, a prije pjesme će se na istoj lokaciji održati promocija vinilnog izdanja aktualnog studijskog albuma 'Digitalno nebo'.

POGLEDAJTE VIDEO: Psihomodo Pop je na sceni više od tri desetljeća 

U svojoj više od 30 godina dugoj i uspješnoj karijeri, Psihomodo Pop još ima prostora za 'prve' stvari. Naime, jesenska svirka u dvorištu Medike bit će njihov prvi dolazak u ovaj kultni zagrebački klub.

Najavljena nepovoljna vremenska prognoza, uz činjenicu da pozornica u dvorištu Medike nema krov, primorali su organizatore na odgodu koncerta na 1. listopada.

Posljednji album 'Digitalno nebo' nagrađen je Porinom za Najbolji rock album te za Najbolji video broj.

Uz preslušavanje posebnog Blue Edition vinila, 'Psihići' će od 19 sati potpisivati ploču, družiti se s fanovima i fotografirati, a sve u skladu s preporučenim mjerama zdravstvene zaštite, a onda od 20 spremaju spektakl.