Video

Komentari 3

Gobac priznao Šebalju: Bit ću na sceni dok god budem zdrav!

Gobac priznao Šebalju: Bit ću na sceni dok god budem zdrav!

Legendarni rocker i mentor u showu The Voice, Davor Gobac gostovao je u serijalu Zvijezde vrište. U Šebaljevoj jurilici odgovarao je na sočna pitanja, ali u jednom trenu mu i rekao: Od tvog drifta mi se diže želudac!

Moraš imati talenta, ali rad je 80 posto uspjeha, rekao je Davor Gobac (56) Juraju Šebalju u intervjuu na početku vožnje u serijalu Zvijezde vrište na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Gobac, osim što je prvi put sudjelovao u The Voice, njegov kandidat je odnio i pobjedu u poznatom glazbenom natjecanju. Skromni dečko iz Čapljine, Vinko Ćemeraš (25) oduševio je publiku svojim nastupom. Juraja je zanimalo zašto su baš svih htjeli kod Gobca u tim.

- Kaj ja znam zašto, valjda sam im se sviđao. Vrlo brzo sam popunio svoj tim kvalitetnim kandidatima - rekao je Gobac i dodao da obožava svoj posao, a Juraju je otkrio da planira biti na sceni do kraja, dok ga zdravlje god posluži. Nakon priče, uslijedio je drift. U jednom trenu učinilo nam se da će završiti kao epizoda s Petkom. 

- Nježno samo molim te, nisam ljubitelj brzine. Kad driftaš imam osjećaj da sam u avionu, malo mi se diže želudac - objasnio je kako se osjeća Gobac.

- Frka je ono kad kreneš, ali poslije se navikneš. Ne vozim ništa u životu osim bicikla. Najgore mi je ovo u krug - poručio je Davor Gobac dok je gledao Šebalja kako prolazi stazom i isprobava oštre zavoje. A Šebalj kao Šebalj - kad je vidio da mu je muka, onda je još malo potegao.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.