Obavijesti

Show

Komentari 0

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' hit je ožujka

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' hit je ožujka

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca ožujka, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica

VIDEO

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: 'Godišnjica' koju izvodi Jole, 'Ljetni dan' koju izvodi Colonia, 'Tko mi je bio kriv' u izvedbi Markiza, 'U zagrljaju spašeni' koju izvode Nela i Marko i pjesmu 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo, a autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.

VIDEO


Pjesma 'Voli me' novi je hit Petra Graše! Iako je njegov prošlogodišnji hit 'Ako te pitaju' skupio već popriličan broj nagrada i priznanja poput godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge (Pjesma godine, Deezer singl godine, Najuspješniji muški izvođač) i Cesarice (Hit godine, Internet hit godine, Radijski hit godine) te dva Porina u kategorijama Pjesma godine i Najbolja muška vokalna izvedba, novu Grašinu pjesmu publika je s nestrpljenjem dočekala.

- Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakvi jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma, kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju, rekao je Petar.

Iza pjesme 'Voli me' stoji autorska ekipa Tonči Huljić (glazba, aranžman), Vjekoslava Huljić (tekst) te Petar Grašo i Leo Škaro (aranžman). Video spot potpisuje redatelj Vojan Koceić.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'
ivo ODUŠEVILA PUBLIKU

VIDEO Marija Šerifović s bine u Slavonskom Brodu poručila: 'Ja vam želim Eurosong u Zagrebu'

SLAVONSKI BROD: Srpska pjevačica Marija Šerifović oduševila je obožavatelje u Slavonskom Brodu, a posebnu je poruku uputila našem ovogodišnjem predstavniku na Eurosongu Baby Lasagni i svim njegovim obožavateljima. 'Želim vam, mojim susjedima, da iduće godine Eurosong bude u Zagrebu', rekla je pjevačica. Prisjetimo se, Marija je i sama pobijedila na ovom natjecanju 2007. godine s pjesmom 'Molitva'.

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'
'GLUPOST NAD GLUPOSTIMA'

VIDEO Zagrepčanin o Euroviziji nekad i danas: 'Džuli je prava pjesma, ovo je sve namješteno!'

ZAGREB: Iako će obožavatelji iz svih krajeva Lijepe Naše sutra navijati za Baby Lasagnu i 'Rim Tim Tagi Dim', Eurosong ipak nije za svakoga. Zagrepčanin je podijelio svoje dojmove o najvećem pjevačkom natjecanju na svijetu. 'To je danas glupost nad glupostima', rekao je i prisjetio se svoje omiljene izvedbe na Eurosongu - pjesme Džuli s kojom je Daniel Popović predstavljao Jugoslaviju 1983.
Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni
'ROKAJ BABY'

Sviđa li vam se? Voditelj Luka Bulić posvetio pjesmu Lasagni

U pjesmi je nekoliko puta 'mijauknuo' te otplesao prepoznatljivi 'Rim Tim Tagi Dim' ples