Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Publika odlučila: Petar Grašo s pjesmom 'Voli me' hit je ožujka

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca ožujka, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica

0 komentara

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: 'Godišnjica' koju izvodi Jole, 'Ljetni dan' koju izvodi Colonia, 'Tko mi je bio kriv' u izvedbi Markiza, 'U zagrljaju spašeni' koju izvode Nela i Marko i pjesmu 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Voli me' koju izvodi Petar Grašo, a autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.


Pjesma 'Voli me' novi je hit Petra Graše! Iako je njegov prošlogodišnji hit 'Ako te pitaju' skupio već popriličan broj nagrada i priznanja poput godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge (Pjesma godine, Deezer singl godine, Najuspješniji muški izvođač) i Cesarice (Hit godine, Internet hit godine, Radijski hit godine) te dva Porina u kategorijama Pjesma godine i Najbolja muška vokalna izvedba, novu Grašinu pjesmu publika je s nestrpljenjem dočekala.

- Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakvi jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma, kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju, rekao je Petar.

Iza pjesme 'Voli me' stoji autorska ekipa Tonči Huljić (glazba, aranžman), Vjekoslava Huljić (tekst) te Petar Grašo i Leo Škaro (aranžman). Video spot potpisuje redatelj Vojan Koceić.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Tema: Muzika

Message