Obavijesti

Show

Komentari 103

Bill Gates i Melinda se razvode: Nakon 27 godina pukla ljubav

Bill Gates i Melinda se razvode: Nakon 27 godina pukla ljubav
7

Gatesovi će i dalje raditi na zakladi koju su pokrenuli. Navode da vjeruju u tu zajedničku misiju, no više ne vjeruju da se mogu zajedno razvijati kao par, napisali su u objavi na Twitteru

VIDEO

Američki milijarder i osnivač Microsofta na Twitteru je danas objavio kako se razvodi od supruge Melinde nakon 27 godina braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon 27 godina odlučili su se rastati

Pokretanje videa...

Bill Gates i Melinda se razvode nakon 27 godina braka 01:44

U objavi je napisao kako 'više ne vjeruju da mogu rasti zajedno kao par'.

- U proteklih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i izgradili zakladu koja djeluje u cijelom svijetu kako bi omogućila ljudima da vode zdrav i produktivan život - napisali su u zajedničkoj izjavi. Dodaju da vjeruju u tu zajedničku misiju i zajedno će raditi u zakladi.

Bill (65) i Melinda (56) su se upoznali krajem 80-ih kada je ona počela raditi za njegovu tvrtku. Pred oltar su stali 1. siječnja 1994. godine na havajskom otoku Lanai, a zajedno su dobili troje djece. 

Bill and Melinda Gates Receive the Presidential Medal of Freedom

Melinda je prije nekoliko godina u memoarima opisala kako se osjećala usamljenom u braku s Billom, pogotovo u prvoj trudnoći kada je cijelo vrijeme radio i bio preopterećen poslom. 

Reuters

Gates je u to vrijeme bio šef Microsofta, a Melinda je još tada rekla da se boji kako će se zauvijek udaljiti. 

Ipak, nakon dugo godina uspjeli su balansirati posao i privatni život. Melinda je za medije isticala kako je Bill kod kuće muškarac kao i svaki drugi. 

Bill Gates à la tribune de la 6ème conférence de reconstitution des ressources du Fonds mondial de lutte contre le Sida, la TB et la Malaria à Lyon

Prema časopisu Forbes Gates je četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, a mnogi već sada spekuliraju koliko će ga stajati razvod od Melinde. 

Bezosov razvod je bio najskuplji

Podsjetimo, Multimilijarderka MacKenzie Scott (50), bivša supruga osnivača Amazona Jeffa Bezosa (57), nedavno se ponovno udala.

Axel Springer award ceremony

Forbes je procijenio da MacKenzie raspolaže s 53 milijarde dolara, a proteklih nekoliko mjeseci postala je poznata kao osoba koja je dala oko šest milijardi dolara u dobrotvorne svrhe. 

Kako je najavila, to planira učiniti s većinom svog bogatstva. MacKenzie je Bezosu pomogla podignuti Amazon, a uz to je napisala i dva romana. Trenutačno živi u Seattleu s četvero djece i suprugom Danom. 

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

MacKenzie je s Bezosom bila u braku 25 godina, a razveli su se 2019. godine. Nagodbom je dobila četiri posto dionica Amazona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin