Show

Komentari 103

Bill Gates i Melinda se razvode: Nakon 27 godina pukla ljubav

Bill Gates i Melinda se razvode: Nakon 27 godina pukla ljubav

Gatesovi će i dalje raditi na zakladi koju su pokrenuli. Navode da vjeruju u tu zajedničku misiju, no više ne vjeruju da se mogu zajedno razvijati kao par, napisali su u objavi na Twitteru

Američki milijarder i osnivač Microsofta na Twitteru je danas objavio kako se razvodi od supruge Melinde nakon 27 godina braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon 27 godina odlučili su se rastati

U objavi je napisao kako 'više ne vjeruju da mogu rasti zajedno kao par'.

- U proteklih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i izgradili zakladu koja djeluje u cijelom svijetu kako bi omogućila ljudima da vode zdrav i produktivan život - napisali su u zajedničkoj izjavi. Dodaju da vjeruju u tu zajedničku misiju i zajedno će raditi u zakladi.

Bill (65) i Melinda (56) su se upoznali krajem 80-ih kada je ona počela raditi za njegovu tvrtku. Pred oltar su stali 1. siječnja 1994. godine na havajskom otoku Lanai, a zajedno su dobili troje djece. 

Melinda je prije nekoliko godina u memoarima opisala kako se osjećala usamljenom u braku s Billom, pogotovo u prvoj trudnoći kada je cijelo vrijeme radio i bio preopterećen poslom. 

Gates je u to vrijeme bio šef Microsofta, a Melinda je još tada rekla da se boji kako će se zauvijek udaljiti. 

Ipak, nakon dugo godina uspjeli su balansirati posao i privatni život. Melinda je za medije isticala kako je Bill kod kuće muškarac kao i svaki drugi. 

Prema časopisu Forbes Gates je četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, a mnogi već sada spekuliraju koliko će ga stajati razvod od Melinde. 

Bezosov razvod je bio najskuplji

Podsjetimo, Multimilijarderka MacKenzie Scott (50), bivša supruga osnivača Amazona Jeffa Bezosa (57), nedavno se ponovno udala.

Forbes je procijenio da MacKenzie raspolaže s 53 milijarde dolara, a proteklih nekoliko mjeseci postala je poznata kao osoba koja je dala oko šest milijardi dolara u dobrotvorne svrhe. 

Kako je najavila, to planira učiniti s većinom svog bogatstva. MacKenzie je Bezosu pomogla podignuti Amazon, a uz to je napisala i dva romana. Trenutačno živi u Seattleu s četvero djece i suprugom Danom. 

MacKenzie je s Bezosom bila u braku 25 godina, a razveli su se 2019. godine. Nagodbom je dobila četiri posto dionica Amazona. 

Najčitaniji članci