Obavijesti

Show

Komentari 129

Pun ko brod: Hakija ima hostel i iznajmljuje opremu za rafting

Pun ko brod: Hakija ima hostel i iznajmljuje opremu za rafting
6

Na raftingu Hakija Špago iz 'Ljubav je na selu', nudi nezaboravan adrenalin, vožnju ispod vodopada, skakanje s litice u duboku vodu, puno zabave i objedovanje u restoranu

VIDEO

Hakija Špago (41) iz Konjica privukao je pozornost gledatelja RTL-ova showa “Ljubav je na selu” jer se, čim je upoznao fatalnu Marijanu Črlenec (30), “bacio” na nju.

Na raskalašenom tulumu na početku nove sezone Marijana i Hakija ljubili su se pred svima, a farmer nam je rekao da se ne zaustavlja kad ga ponese osjećaj. Ipak, drugim kandidatkinjama nije bilo drago što je Hakija “pao” na Marijanu, koja je tražila dečka i u prethodnoj sezoni “Ljubavi na selu”.

- Itekako se primijetila ljubomora, nije mi bilo svejedno. Čak sam primijetio ljubomorne poglede i kod djevojaka nekih drugih kandidata - rekao nam je Hakija, kojega mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem (58). Ta mu titula, kaže, laska. 

- Naravno da mi laska usporedba s tako velikim holivudskim zavodnikom. Svatko bi volio čuti tako pozitivan kompliment - rekao je Hakija. Na pitanje je li veliki zavodnik u rodnom Konjicu i koliko je djevojaka dosad imao, Hakija nije želio odgovoriti. 
Inače, bavi se iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

Na internetskoj stranici nudi doručak ili ručak, privatni smještaj i parking te ljetnu terasu na kojoj može ugostiti do 120 mjesta. Rafting na rijeci Hakija naplaćuje od 150 do 300 kuna. Cijena ovisi želite li odsjesti u njegovu hostelu ili ne. Na raftingu Hakija nudi nezaboravan adrenalin, vožnju ispod vodopada, skakanje s litice u duboku vodu, puno zabave i objedovanje u restoranu. Ako nije uključeno u cijenu, noćenje u hostelu stoji 76 kuna. Hostel ima sobe opremljene krevetima na kat, ali u nekim sobama je na podu samo stavljen madrac s posteljinom.

Također, postoji i velika terasa na kojoj gosti mogu uživati u svježem zraku i prirodi kojom su okruženi. Osim hostela, koji nudi uz rafting, Hakija ima i apartman u Konjicu s vrtom i njegova cijena je nešto skuplja - 261 kunu. Gostima nudi seoski ugođaj, spavaću sobu, ali ovaj put bez kreveta na kat. Kako piše na stranici, odmaralište je savršeno za par. Njegov poznanik Adis Špago iz Konjica opisao ga je dobrim muškarcem, ali ne zna ga toliko dobro da komentira pobliže njegov privatni i poslovni život. Kako kaže Adis, znaju se iz viđenja i nisu si toliko bliski, ali je i on upoznat s njegovim poslovnim pothvatima.

- Nitko od mojih prijatelja nije čuo ništa ružno o njemu. Bavi se svojim poslom, ali ne znam ga toliko dobro da kažem nešto više o tome. Ne znam zavodi li djevojke u selu - rekao nam je Hakijin poznanik. Hakija je u svojem Konjicu razvio pravo malo rafting carstvo od kojeg zarađuje za život. Uz to, svestrani Hakija bavi se i popravljanjem računala, sviranjem gitare te pjevanjem. Iako tvrdi kako mu novac ništa ne znači u životu, medijsku pozornost želio je naplatiti stotinu maraka.

Hakija ne želi da njegovi prijatelji komentiraju kakav je on, s koliko je djevojaka bio i zavodi li po selu mimo showa “Ljubav je na selu”. Htio je, kao pravi poduzetnik, izvući korist kako bi popunio svoj već i ovako duboki džep.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu