Obavijesti

Show

Komentari 10

'Puno puta smo mršavjeli, a isto toliko smo i odustajali...'

'Puno puta smo mršavjeli, a isto toliko smo i odustajali...'
2

IDU U 'ŽIVOT NA VAGI’ Ljube i Goran Bartulović zajedno imaju 320 kila. Dijetom žele djeci pokazati da je moguće promijeniti sve što požele te su se odlučili pokrenuti

VIDEO


Na 'Život na vagi' prijavili smo se zbog naše djece. Želimo im pružiti drugačiji život od dosadašnjeg i osobnim im primjerom pokazati da se sve može kad se hoće, rekla je Ljube Bartulović (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

Ona je zajedno sa suprugom odlučila smršavjeti. Par iz Kaštel Novog zajedno ima 320 kila, a njihov put ka zdravijem životu pratit ćemo u novoj sezoni emisije “Život na vagi”, koja na RTL s emitiranjem kreće u subotu, 4. studenog.

- Odluka je jednostavno pala jer nam je potreban pokret, i njemu, a i meni - priznaje Ljube, koja se s viškom kilograma bori od ranog djetinjstva.

Nakon emisije voljela bi imati 70-ak kilograma manje. Zbog pretilosti ima problema sa zdravljem, pa joj je njihovo rješavanje jedna od glavnih stavki zbog kojih se prijavila. Osim zdravlja, želi si vratiti samopouzdanje, ali i osmijeh na lice. Nada se kako će u tome uspjeti.

- Pokušali smo smršavjeti puno puta, ali smo, nažalost, i isto toliko puta i odustali - govori Ljube, čiji suprug Goran probleme s pretilošću vuče još od pubertetskih dana.

Kako se loše hrani i ne bavi sportom, ovaj tesar po zanimanju svake godine ima sve veće probleme sa zdravljem. Gledajući prvu sezonu “Života na vagi” shvatio je kako se i može promijeniti te se odlučio prijaviti za sudjelovanje u emisiji. Od kandidata iz prve sezone naučio je kako nije kasno za promjene. Smršavjeti želi kako bi se u potpunosti mogao posvetiti supruzi i djeci. Za to će mu, misli, trebati truda kako bi izgubio između 50 i 70 kilograma.

- Najčešće kuham ja - kaže Ljube, majka dvoje maloljetne djece. Svjesna je kako je djeci potreban zdrav obrok.

- Prije smo jeli svašta - otkrila je domaćica Ljube i naglasila kako su promjenili svoje prehrambene navike.

- Sad najviše volimo jesti salate i piletinu na razne načine - kaže suučesnica “Života na vagi”. Sudjelovanje u emisiji joj je, tvrdi, pomoglo da promijeni način ishrane cijele četveročlane obitelji.

- U ‘Životu na vagi’ otkrili smo koliko zdrava prehrana s puno povrća i začinskog bilja može biti ukusna - zaključila je Ljube te otkriva kako će zdraviji način prehrane odsad nastojati primjenjivati i u kući.

Prva sezona “Života na vagi” poboljšala je živote mnogim kandidatima. Pobjednik Ivan Krolo emisiju je napustio “siromašniji” za 45 kilograma i bogatiji za 150 tisuća kuna. Osim što je dobio novac, teniski trener je na snimanju emisije upoznao i djevojku.

- Mislim da je sasvim normalno da se sve promijenilo, no ono što me najviše veseli jest što mi prilaze ljudi i govore mi da sam im inspiracija da se i oni pokrenu. Dosad nisam čuo ni jedan negativan komentar - rekao nam je Krolo prije nekoliko mjeseci.

Zdravog života drži se i Gabrijela Crnjac (21), koja je i nakon završetka emisije nastavila s napornim vježbanjem.

- Meni je samopouzdanje nakon emisije definitivno poraslo - otkrila je Gabi.

Hoće li i Ljube i Goran uspjeti smršavjeti, saznat ćemo uskoro.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin