Show

Komentari 1

Pussycat Dolls opet razljutile gledatelje: Stiglo 119 prigovora

Pussycat Dolls opet razljutile gledatelje: Stiglo 119 prigovora

No, čini se kako ovu vijest nisu svi dočekali s osmijehom od uha do uha. Prije dva tjedna djevojke su nastupale u emisiji 'Saturday Night Takeaway', a gledatelji su komentirali kako izgledaju poput striptizeta

Prije gotovo deset godina razišla se jedna od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls. No, djevojke su nedavno dobile ponudu koja se ne odbija, a sve je rezultiralo ponovnim okupljanjem benda. Frontmenica Nicole Scherzinger (41) potpisala je milijunski ugovor, nakon što je duže vrijeme odbijala okupljanje, a nastupi su počeli.

No, čini se kako ovu vijest nisu svi dočekali s osmijehom od uha do uha. Prije dva tjedna djevojke su nastupale u britanskoj emisiji 'Saturday Night Takeaway', a neki gledatelji komentirali su kako pjevačice izgledaju poput striptizeta. 

I tu se nisu zaustavili. Čak 419 gledatelja poslalo je svoj prigovor britanskom ITV-ju, a njih 68 prijavilo je televiziju regulatornom tijelu za medije, prenose britanski mediji. 

Sada su se oglasili i s BBC1 kanala gdje su djevojke nastupale u emisiji 'The One Show'. Nakon nastupa televizija je zaprimila 119 pritužbi, a u priopćenju su pokušali uvjeriti gledatelje kako je sve bilo prikladno shodno terminu emitiranja. 

- Radili smo s bendom na tome da osiguramo da performans bude prikladan. Pussycat Dolls poznate su po svojim rutinama i outfitima, a mi smo najavili na početku showa da će se pojaviti. Nastupile su pred kraj programa, nešto prije 20 sati. Kao i sa svim izvođačima, radili smo s bendom na tome da osiguramo da performans bude prikladan za program. Osjetili smo da je to razdoblje prikladno i da se neće kositi sa željama većine gledatelje. No, cijenimo to što se neki gledatelji nisu složili - stoji u priopćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci