Obavijesti

Show

Komentari 85

Put do prstena: Svi ljubavni usponi i padovi Nikoline Pišek

Put do prstena: Svi ljubavni usponi i padovi Nikoline Pišek
8

Povezivali su je s vaterpolistom i nogometašem, a jedne zaruke već ima iza sebe. Voditeljica je vezu s Vidojem Ristovićem skrivala, no čini se da je našla pravu ljubav

VIDEO

Iako je nedavno tvrdila da je sretna u vezi s Vidojem Ristovićem (37) i bez papira koji bi potvrdio njihovu ljubav, voditeljica je svoje mišljenje promijenila. Nakon brojnih nagađanja, Nikolina Pišek (39) potvrdila je da se udaje za povjesničara umjetnosti. Na njegovu prosidbu pristala je prije desetak dana kada ju je zaprosio, a o datumu vjenčanja još ne želi ništa otkriti. 

- Kad je netko onaj pravi, to odmah osjetiš. I ja sam to osjetila. Srela sam muškarca kojeg ću uvijek smatrati čovjekom svog života - izjavila je Nikolina Pišek za časopis Story. Vidoje je Nikolinu navodno zaprosio uz pjesmu Sandija Cenova 'Žena budi mi ti'. 

Nikolina ima kćer Hanu (15) iz veze s novinarom Markom Cigojem. Nakon njega bila je u četverogodišnjoj vezi s talijanskim poduzetnikom Andreom Gallinijem. Njihova veza na daljinu nije najbolje uspijevala pa su je odlučili okončati. Poslije Gallinija povezivali su je s iranskim princom Kamranom Pahlavijem, nakon kojeg je ubrzo srela Tomislava Totića. Voditeljicu i zagrebačkog poduzetnika 2005. godine upoznala je poduzetnica i njihova prijateljica Snježana Mehun. Par je u vezi bio godinu dana, a tvrdili su da za kraj njihove ljubavi nije kriva treća osoba već da su shvatili da njihova veza nema budućnosti. 

- Jednostavno je nestalo vatre među nama. Nikakva svađa nije bila u pitanju i definitivno nismo ' na nož'. Izjavio je tada Totić, a  voditeljica je tvrdila kako je pritisak okoline na njihovu vezu bio prevelik te da joj se činilo kako bi sve bilo drugačije da je anonimna osoba. 

Bila je zaručena i za Kristijana Curavića

U lipnju 2007. godine voditeljica je upoznala Kristijana Curavića, svjetskog rekordera u brojnim ronilačkim disciplinama. Njihova ljubav izdržala je tri i pol godine, a trzavice su započele nakon što je Curavić napustio show 'Farma' u kojem  je sudjelovao. Kao razlog prekida navodila se Žana Štrbac koja se zajedno s Kristijanom natjecala u spomenutom reality showu. Kike i Nikolina bili su čak i zaručeni. Zaprosio ju je na njezin rođendan, a planirali su imati svadbu za desetak ljudi. Nikolina je izjavljivala kako bi s Kristijanom voljela provesti ostatak života. 

Vezi sa srpskim poduzetnikom presudila je daljina

Početkom prošle godine Nikolina se sprijateljila sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem. Njihovo prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav. Da su se razišli, potvrdila je u lipnju ove godine mjesec i pol dana nakon što su prekinuli. Tvrdila je da su ostali u dobrim odnosima i da se nisu posvađali već da ih je razdvojila daljina. Matija živi u Berlinu, a ona u Hrvatskoj. Već početkom ove godine počela su šuškanja da im je veza u krizi, no Nikolina je tada to demantirala te komentirala kako svaki par ima svoje uspone i padove. 

Povezivali je s vaterpolistom i nogometašem

Poslije prekida s Ćorkovićem, Nikolinu se povezivalo sa srpskim nogometašem Nišom Saveljićem koji je poznat i po vezi s hrvatskom manekenkom Vedranom Linardić. Tijekom ljeta na Hvaru je viđena u društvu nepoznatog muškarca. Osim s nogometašem, srpski mediji povezivali su je i s vaterpolistom Aleksandrom Šapićem. Upoznao ih je zajednički prijatelj dok je boravila u Beogradu. Nikolina je tad samo rekla da Šapića uopće ne poznaje. 

Tek u rujnu srpski mediji počeli su je povezivati s Vidojem. Nikolina je više od mjesec dana demantirala njihovu vezu iako su se u srpskim medijima pojavljivale njihove zajedničke fotografije. Čini se kako joj je voditeljici bilo dosta nagađanja, pa je sve odlučila priznati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao