Obavijesti

Show

Komentari 0

Rade Šerbedžija nastupit će 15. srpnja sa Zapadnim kolodvorom na Ljetnoj pozornici u Opatiji...

Rade Šerbedžija nastupit će 15. srpnja sa Zapadnim kolodvorom na Ljetnoj pozornici u Opatiji...
3

Rade je posljednji studijski album 'Ne okreći se, sine' objavio krajem prošle godine. Na albumu se nalaze hitovi koje je snimio s ekipom sjajnih glazbenika

Legendarni glumac i glazbenik Rade Šerbedžija (74) najavio je veliki koncert 15. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Nastupat će sa svojim Zapadnim kolodvorom i predstaviti brojne hitove koje je stvorio tijekom zavidne karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Naime, Rade je posljednji studijski album 'Ne okreći se, sine' objavio krajem prošle godine. Na albumu se nalaze hitovi koje je snimio s ekipom sjajnih glazbenika. Davor Smotke Smotalić (perkusije, prateći vokal), Dario Hleb (bas gitara), Mario Igrec (gitara), Antun Stašić (violina, prateći vokal), Marjan Krajna (harmonika) i gost Dado Marinković (bubanj) doprinijeli su albumu svojim neupitnim glazbenim izričajem. 

Šerbedžija je na pjesmama s albuma radio i s Huseinom Hasanefendićem Husom, Damirom Urbanom, Darkom Rundekom, Tavitjan brothers, Elvisom Stanićem, Bornom Šercarom, Marijom Igrecom i Antom Gelom. Uz to, surađivao je i s Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pjesmi 'Od kako te ne volim te' i 'Na nešto me sjeća taj grad' koju je Rade otpjevao zajedno s autorom pjesme, Darkom Rundekom. 

Brijuni: Rade ? erbed??ija i prijatelji koncertom otvorili 18. sezonu kazali??ta Ulysses

Koncert u Opatiji sjajna je prilika da publika uživa u odličnoj atmosferi uz omiljenog glumca i glazbenika.