Obavijesti

Show

Komentari 235

Kršio je pravila: Veliki Brat je Vladimira ipak izbacio iz kuće

Kršio je pravila: Veliki Brat je Vladimira ipak izbacio iz kuće
10

Govorio je bez mikrofona, šaptao i pričao o stvarima izvan kuće. Vladimir Tomović kuću je trebao napustiti večeras u emisiji uživo na Pinku, no izbacili su ga ranije

VIDEO

Veliki Brat je u 14.30 sati pozvao Vladimira u ispovjedaonicu i rekao mu da se spakira. Konstantno je kršio pravila pa su ga odlučili izbaciti iz kuće prije dogovorenog vremena.

Vladimir Tomović kuću je trebao napustiti večeras u 20 sati u emisiji uživo na TV Pinku, kako je saznao srpski portal bezzabrane.com. U ponedjeljak navečer Vlado je kod bazena okupio Nikolu, Lestera, Soraju i NIrmala.

- Rekao sam sam sebi da ću napustiti kuću Velikog Brata čim osjetim da nisam pobjednik. Ne želim u nedjelju biti nominiran s nekim za koga stanari ne znaju kakav je zapravo, pa da ispadnem  - rekao je Vladimir novom klanu. 

Vladimir je 100 posto siguran da će napustiti kuću, a kako je rekao, ako ga ne pusti Veliki Brat, izaći će sam preko zida, piše Jutarnji list. Dodao je da će tijekom odlaska reći nešto Marijani i Nemešu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je Veliki Brat stanarima obznanio da će zbog novog tjednog zadatka biti u odjeveni u kostime kokoši, Vladimir je odmah rekao da on u zadatku sigurno neće sudjelovati te da će radije izaći van iz kuće. Iako su ga neki nagovarali da barem zbog ostalih stanara sudjeluje u zadatku, Vladimir ipak nije htio popustiti te je inzistirao na izlasku iz kuće. Veliki Brat mu je poručio da pričeka 24 sata, no Vlado ni na to nije pristao, piše Jutarnji list. 

Počeo je kršiti pravila kuće. Stanarima je pričao što se događa izvan kuće, pričao je s njima bez mikrofona ili je šaptao. Soraji je rekao da je u emisiji 'Pozivi Velikog Brata' gostovao njen ujak, piše srpski portal bezzabrane.com. Nije htio spavati sa sustanarima u sobi jer želi imati svoj mir, a izrazio je i želju za pomirenjem između Soraje i Nirmala. 

- Želim izaći dok sam najjači - rekao je Vladimir Lesteru dok su bili u bazenu. Lester mu je samo kratko rekao ' Ti si onda k.... što izlaziš'.

Radiša: Želio sam seks sa Slavicom

U nedjelju navečer Radašin je napustio kuću, a umjesto njega stanarima se opet pridružila Ema. Za srpski Press Radiša je otkrio da je priželjkivao seks s bivšom sustanarkom Slavicom Đulejić. 

- Seks sa Slavicom želio sam jer mi je bila blizu po godinama, a djelovala je kao divlja ženska. U jednom trenutku me ljubila, dok bi u drugom trenutku rekla da ne želi više ništa sa mnom.  Bila je dvolična jer da mi je rekla da joj se ne obraćam kao ljubavnik nikada je ne bih poljubio. Ima ona atribute, ali takve žene ne volim - rekao je Radiša i dodao da zamjera Nemešu što je Marijani Čvrljak razorio brak. 

- I ja sam bio s drugim ženama, ali nisam im uništio brak. Dobio sam ponudu da se ponovno oženim, ali ja sam samo vodio ljubav s drugom ženom, muža sam poštovao. Marijana ima dijete i zbog toga Nemešu zamjeram to što je napravio - zaključio je Radiša.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 235
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama