Show

Komentari 19

Rajko je htio da otpjevam 'Rock me, baby', ali zbog neiskustva nisam išla s njima na Eurosong

Rajko je htio da otpjevam 'Rock me, baby', ali zbog neiskustva nisam išla s njima na Eurosong

Otkrila je Pokos zanimljivost vezanu uz pobjedničku pjesmu s Eurosonga u izvedbi Rive te govorila o utjecaju koji je na njezinu pjevačku karijeru imao Rajko Dujmić.

Nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) Rajka Dujmića upoznala je još kao mlada djevojka, a o utjecaju koji je imao na njezin život progovorila je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pišem ove retke a nekako je sve nestvarno i čudno... Ne vjerujem da vise nema našeg Rajka... Ne samo jednog od najvećih autora i umjetnika na našim prostorima već jedne toplog i osebujnog čovjeka, koji je na mom životu i karijeri ostavio neizbrisiv trag. Od ranog djetinjstva svojim pjesmama, a kasnije kao mentor na početku moje karijere. Kad me Vladimir Mihaljek upitao koga bih od autora željela upoznati, za mene nije bilo dvojbe: Rajka Dujmića! Rajko je bio beskrajno jednostavan, topao i dobronamjeran, iako velika zvijezda u bivšoj državi. Rajko me spojio sa Srebrnim Krilima, Rajko me predstavio javnost na velikom koncertu u Ciboni... Beskrajno pozitivan, velikodušan i dobronamjeran", prisjetila se Vlatka.

Otkrila je Pokos i jednu zanimljivost vezanu uz pobjedničku pjesmu s Eurosonga u izvedbi Rive.

- No prije toga, Rajko je želio da ja otpjevam pjesmu Rock me baby; ja sam prva osoba koja ju je otpjevala ali zbog mladosti i neiskustva nisam išla na Eurosong. Zahvalna sam za svaki lijepi trenutak koji sam doživjela s ljudima poput Rajka Dujmića, kad se u Hrvatskoj stvarala i izvodila glazba svjetske kvalitete. Zahvalna sam Rajku na svim divnim pjesmama kojima je obogatio naše živote, zahvalna sam na svemu sto je učinio za mene. Rajko će zauvijek živjeti kroz svoje pjesme... Nadam se da je njegova nemirna umjetnička duša pronašla svoj mir. Moja najiskrenija sućut obitelji - zaključila je Vlatka.

Najčitaniji članci