Obavijesti

Show

Komentari 19

Rajko je htio da otpjevam 'Rock me, baby', ali zbog neiskustva nisam išla s njima na Eurosong

Rajko je htio da otpjevam 'Rock me, baby', ali zbog neiskustva nisam išla s njima na Eurosong
1

Otkrila je Pokos zanimljivost vezanu uz pobjedničku pjesmu s Eurosonga u izvedbi Rive te govorila o utjecaju koji je na njezinu pjevačku karijeru imao Rajko Dujmić.

VIDEO

Nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (50) Rajka Dujmića upoznala je još kao mlada djevojka, a o utjecaju koji je imao na njezin život progovorila je na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dujmić 01:34

- Pišem ove retke a nekako je sve nestvarno i čudno... Ne vjerujem da vise nema našeg Rajka... Ne samo jednog od najvećih autora i umjetnika na našim prostorima već jedne toplog i osebujnog čovjeka, koji je na mom životu i karijeri ostavio neizbrisiv trag. Od ranog djetinjstva svojim pjesmama, a kasnije kao mentor na početku moje karijere. Kad me Vladimir Mihaljek upitao koga bih od autora željela upoznati, za mene nije bilo dvojbe: Rajka Dujmića! Rajko je bio beskrajno jednostavan, topao i dobronamjeran, iako velika zvijezda u bivšoj državi. Rajko me spojio sa Srebrnim Krilima, Rajko me predstavio javnost na velikom koncertu u Ciboni... Beskrajno pozitivan, velikodušan i dobronamjeran", prisjetila se Vlatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#rajkodujmic #novifosili #umjetnik #mentor #prijatelj #srebrnakrila Pisem ove retke a nekako je sve nestvarno i cudno... Ne vjerujem da vise nema naseg Rajka... Ne samo jednog od najvecih autora i umjetnika na nasim prostorima vec jedne toplog i osebujnog covjeka, koji je na mom zivotu i karijeri ostavio neizbrisiv trag. Od ranog djetinjstva svojim pjesmama a kasnije kao mentor na pocetku moje karijere. Kad me Vladimir Mihaljek upitao koga bih od autora zeljela upoznati, za mene nije bilo dvojbe: Rajka Dujmica! Rajko je bio beskrajno jednostavan, topao i dobronamjeran, iako velika zvijezda u bivsoj drzavi. Rajko me spojio sa Srebrnim Krilima, Rajko me predstavio javnost na velikom koncertu u Ciboni... Beskrajno pozitivan, velikodusan i dobronamjeran. No prije toga, Rajko je zelio da ja otpjevam pjesmu Rock me baby; ja sam prva osoba koja ju je otpjevala ali zbog mladosti i neiskustva nisam isla na Eurosong. Zahvalna sam za svaki lijepi trenutak koji sam dozivjela s ljudima poput Rajka Dujmica, kad se u Hrvatskoj stvarala i izvodila glazba svjetske kvalitete. Zahvalna sam Rajku na svim divnim pjesmama kojima je obogatio nase zivote, zahvalna sam na svemu sto je ucinio za mene. Rajko ce zauvijek zivjeti kroz svoje pjesme... Badam se da je njegova nemirna umjetnicka dusa pronasla svoj mir. Moja najiskrenija sucut obitelji❤️

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos) on

Otkrila je Pokos i jednu zanimljivost vezanu uz pobjedničku pjesmu s Eurosonga u izvedbi Rive.

- No prije toga, Rajko je želio da ja otpjevam pjesmu Rock me baby; ja sam prva osoba koja ju je otpjevala ali zbog mladosti i neiskustva nisam išla na Eurosong. Zahvalna sam za svaki lijepi trenutak koji sam doživjela s ljudima poput Rajka Dujmića, kad se u Hrvatskoj stvarala i izvodila glazba svjetske kvalitete. Zahvalna sam Rajku na svim divnim pjesmama kojima je obogatio naše živote, zahvalna sam na svemu sto je učinio za mene. Rajko će zauvijek živjeti kroz svoje pjesme... Nadam se da je njegova nemirna umjetnička duša pronašla svoj mir. Moja najiskrenija sućut obitelji - zaključila je Vlatka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.