Obavijesti

Show

Komentari 85

Rajska penzija: Christian Vieri uživa na plaži s manekenkama

Rajska penzija: Christian Vieri uživa na plaži s manekenkama
4

Bivši talijanski reprezentativac već se mjesecima zabavlja u Miamiju s prijateljima, a osobito otkad su mu se pridružile manekenka Alessia i bivša misica Debbie

VIDEO

Umirovljeni nogometaš Christian Vieri (40) nije mogao odlučiti je li mu draža brineta ili crnka. Jednoj je ljepotici šaptao na uho, a drugu strastveno grlio.

Vieri je uživao na plaži u Miamiju s Miss Kolumbije 1996. Debbie Castañedom te manekenkom i glumicom Alessijom Tedeschi. 

Bivši talijanski reprezentativac već se mjesecima zabavlja u Miamiju s prijateljima, a osobito otkad su mu se pridružile Alessia i Debbie, tamnoputa ljepotica koja je nakon manekenske karijere bila televizijska hostesa. Zatim je postala savjetnica vodeće talijanske tvrtke za visoku tehnologiju, koja je bila pod istragom zbog korupcijskih afera te podmićivanja i ucjenjivanja političara. Debbie su mediji nazivali i “prijateljicom” premijera Silvija Berlusconija (77), a ona je opovrgavala da je bila djevojka za seks na njegovim bunga-bunga tulumima. 


Alessia i Debbie na plaži su se divile Vierijevim čvrstim mišićima, koje bivši igrač Juventusa, Atletico Madrida, Lazija i Intera održava vježbanjem u teretani. Talijan je uvijek bio okružen ljepoticama, no nijedna ga ipak nije zainteresirala dovoljno da bi se vjenčao. 
Bio je zaručen i s glumicom Elisabettom Canalis (35), bivšom djevojkom Georgea Clooneya (52), a pisalo se i o njegovim vezama s mnogim talijanskim manekenkama. Christiano je u mirovinu otišao prije pet godina.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin