Show

Komentari 30

Rambo o koroni: 'Jučer zdravi ljudi, a sada se bore za život...'

Rambo o koroni: 'Jučer zdravi ljudi, a sada se bore za život...'

Nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportaši, je li netko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne cijepi preko 50% stanovništva, nitko nije siguran, kaže Amadeus

Antonije Pušić (57), poznatiji pod imenom Rambo Amadeus otkrio je da je izašao iz bolnice i podijelio s obožavateljima kako se osjeća nakon što je prebolio korona virus. 

- Hvala svima koji su se zanimali za moje zdravlje ovih dana. Trebam se paziti još dvadesetak dana pa bih onda opet trebao biti onaj stari. Imao sam sreće što sam na vrijeme bio podvrgnut tretmanu na Infektivnoj klinici, gdje rade nadljudi, posvećeni eksperti. Respect - poručio je glazbenik iz svog doma. Prisjetio se i kolege Balaševića koji je prije nekoliko dana preminuo. 

- Moj uvaženi kolega Balašević nije bio te sreće da na vrijeme dođe u ruke liječnika, a mnogi do jučer zdravi i pravi ljudi se bore za život, pa se ne mogu radovati punog srca što sam pobijedio ovaj jebeni virus, za koji dugo nisam ni mogao povjerovati da je zapravo izvanredno podmukao i opasan. Također, nemojte se ni vi opuštati, bez obzira jeste li mladi, zdravi, sportaši, je li netko u vašoj okolini preležao ili nije. Dok se ne cijepi preko 50% stanovništva, nitko nije siguran. Distanca, maska, ruke - poručio je.

Dodao je i kako će sada paziti na to da poboljša svoju formu, a našalio se i kako ima puno restrikcija, ali da mu ipak nitko nije zabranio da zasvira gitaru pa je uzeo instrument u ruke i zasvirao. 

Najčitaniji članci