Show

Komentari 8

Ramljak objavila fotku dnevnog boravka: 'Prekrasan ti je stan'

Ramljak objavila fotku dnevnog boravka: 'Prekrasan ti je stan'

Oduvijek sam maštala da gledam u drveće dok pripremam doručak... Bože, hvala ti, napisala je u opis fotografije. U stan se nedavno uselila sa suprugom i djecom

Pjevačica Pamela Ramljak (41) nedavno se sa suprugom Mladenom Salajsterom i njihovo dvoje djece uselila u novi stan u Zagrebu. Sada je na Instagramu objavila fotografiju dnevnog boravka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oduvijek sam maštala da gledam u drveće dok pripremam doručak... Bože, hvala ti - napisala je u opis objave.

Oduševila je pratitelje.

- Prekrasan ti je stan! I ja volim gledat prirodu kroz prozor. Imam vikendicu i najdraže mi je bit tamo, pa i kad je zima iz kuhinje promatrat drveće - jedan je od komentara.

Inače, glazbenica je nedavno zaintrigirala opisom fotografije na Instagramu.

- Fotka stara manje od 2 godine, a imam osjećaj da je bilo u drugom životu. Usprkos moru, suncu, tadašnjoj liniji i slobodi svega, meni jedino fali taj osjećaj u glavi. Pitam se kad sve jednom prođe, kad se koliko toliko ljudi oporave i ponovno vrate u normalu nakon covida i svega, hoće li doista sve biti po starom? - napisala je tada te dodala:

- Nekako se ne mogu oteti dojmu da više nikad ništa neće biti isto. Kakav svijet čeka našu djecu.. U nadu u bolje sutra, sve vas grlim, nadam se još kratko ovako virtualno.

Najčitaniji članci