Show

Komentari 0

Rana koja nije zacijelila: Svi se sjećaju gdje su bili tog dana...

Rana koja nije zacijelila: Svi se sjećaju gdje su bili tog dana...

Milijuni su poginuli kada se na svijetu odvio 'Događaj'. Zgoda koja nema drugo ime, jer svi znaju o čemu se priča kada se spomene događaj. A sad su se mrtvi krenuli vraćati

Tijekom ožujka ove godine u kina je došao film 'Ponoćno sunce', kojeg je režirao Scott Speer, a u kojem su glavne uloge preuzeli mlada Bella Thorne te Patrick Schwarzenegger.  Film je relativno dobro prošao u kinima, uzevši u obzir da je zaradio oko 27 milijuna dolara, a da su mu troškovi vjerojatno bili oko deset milijuna. Doduše, valja spomenuti kako je kritika podosta kritizirala djelo, davši mu loše ocjene.

Mlada Bella Thorne, koja je glumila tragičnu junakinju, vraća nam se ove jeseni s još jednim filmom u kojem glumi donekle tragičnog lika, ponovno s redateljem Scottom Speerom na čelu. No za razliku od teen melodrame ovaj se put glumica vraća u horor triler, u kojem će možda moći pokazati pun raspon svojih sposobnosti.

'Događaj' je bila zgoda prilikom koje su poginuli milijuni diljem svijeta, ostavivši svoje duhove iza sebe. Vidjeti mrtve postala je svakodnevica svima. Veronica želi da duhovi napokon pronađu spokoj te krenu dalje, u onkraj. Međutim, umjesto nestanka duhovi su krenuli dobivati moć.

A kada Veronica krene otkriti zašto mrtve duše dobivaju moć, nabasat će na opaku zavjeru. Udružujući snage s misterioznim kolegom iz razreda, Kirkom, 'Roni' se upušta u svijet sjena koji zamagljuje granice između živih i mrtvih i počinje očajnu utrku protiv vremena kako bi zaustavila lukavog ubojicu.

Pogledajte foršpan

Film, po scenariju Jasona Fuchsa režira gore spomenuti Scott Speer. U glavnim ulogama su Bella Thorne, Dermot Mulroney te Richard Harmon. 'Još si tu' u sva bolja kina dolazi tijekom jesenske sezone u distribuciji Blitzfilma.

 

Najčitaniji članci