Obavijesti

Show

Komentari 37

Raquel je 'obukla' Rakitića kao cure: Vole tenisice od 4.600 kn

Raquel je 'obukla' Rakitića kao cure: Vole tenisice od 4.600 kn
7

Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima. Sada je Raquel objavila i obiteljsku fotografiju

VIDEO

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (32) sedam je godina u braku s atraktivnom Španjolkom Raquel Mauri (29), a zajedno imaju dvije kćeri: Altheu (6) i Adaru (4). 

Raquel je sada na svom Instagram profilu objavila njihovu obiteljsku fotografiju. Zanimljivo je kako su se svi modno uskladili. Raquel i kćeri odjenule su ružičaste majice s likom Mickey Mousea, a sve četvero imaju iste tenisice brenda Balenciaga, čija je cijena na službenim stranicama 615 eura, odnosno nešto više od 4.600 kuna. 

- Kako lijepa obitelj, baš sa stilom. Jako ste slatki - pisali su im pratitelji u komentarima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima. Španjolka i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu. 

Kada je stigao u Španjolsku i potpisao za Sevillu, Rakitić je bio nervozan i uzbuđen pa je nagovorio brata Dejana da odu popiti piće prije spavanja.

- Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore - otkrio je veznjak Barcelone.

Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti. Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno 'da'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SLASTIČARSKOG SHOWA 'DESERTI OD OKA': Dean Kotiga radi čokoladne kuglice!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael