Obavijesti

Show

Komentari 36

Raquel stigla Raketi u zagrljaj: Hvala ti, moj živote na podršci

Raquel stigla Raketi u zagrljaj:  Hvala ti, moj živote na podršci
13

Povijest ste već ispisali. Sretno vam, sokoli Hrvatske, komentirali su fanovi fotografiju Ivana Rakitića i supruge Raquel. Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. i imaju kćeri Altheu i Adaru

VIDEO

S mojom ljubavi sve je moguće. Hvala ti što me uvijek podržavaš, moj živote. Volim te, ljepoto, napisao je Ivan Rakitić (30) uz fotografiju sa suprugom Raquel Mauri (28). Nogometnom reprezentativcu se u Moskvi pred finale s Francuskom pridružila njegova Raquel čime se pohvalio fanovima na društvenoj mreži. 

- Uvijek uz tebe, moj živote. Idemo Hrvatska - istaknula je Rakitićeva supruga koja je objavila identičnu fotografiju. Španjolska je stigla u Moskvu sa sestrom Irene Mauri i njezinim mužem. Fanove je oduševila nogometaševa fotografija te su komentirali kako je Raqul predivna te da supružnici savršeno izgledaju. Poželjeli su Rakitiću sutra puno sreće i da dođe do pobjede. 

- Povijest ste već ispisali. Sretno vam, sokoli Hrvatske - istaknuli su. Dodali su kako je nogometaš kralj te da su bez obzira na rezultat protiv Francuske svi 'vatreni' prvaci svemira za Hrvate. 

Rostov na Donu: Hrvatska pobijedila Island i s tri pobjede ide u osminu finala

Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. i imaju kćeri Altheu (4) i Adaru (2). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Danas žive u Barceloni gdje Ivan igra za nogometni klub Barcelona. 

Rakitić je ispričao u španjolskoj TV emisiji 'El Hormiguero', prije Svjetskog prvenstva u Rusiji, kako je 2011. uspio osvojiti suprugu Raquel iako nije znao govoriti španjolski jezik. Bilo je, kako je istaknuo, puno gestikulacije i mahanja rukama te čak sedam mjeseci nagovaranja da Raquel, frizerka i vizažistica po struci, izađe s njim na prvi spoj.

Zvijezda malih ekrana: Sjećate li se Rakitića s 'fudbalerkom'?
Zvijezda malih ekrana: Sjećate li se Rakitića s 'fudbalerkom'?

VIDI OVO! Stvaraju li porno filmovi ovisnost? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin