Obavijesti

Show

Komentari 6

Rasema o propaloj ljubavi nje i Zvonka: Nije me više zanimao, a onda je on htio! Bilo mu je žao

Rasema o propaloj ljubavi nje i Zvonka: Nije me više zanimao, a onda je on htio! Bilo mu je žao
8

Zvonko je tokom cijele sezone govorio kako nema povjerenja u Rasemu, da bi u zadnjim epizodama priznao kako je problem u razlici u godinama, iako je znao koliko ona godina ima i kada se prijavljivao u show

VIDEO

Pitao me zašto ga ne kontaktiram, a ja sam čula da ima drugu i ne želim ganjati tuđeg muškarca. Onda mi je za rastanak otpjevao tužnu pjesmu i to je bio kraj, rekla je za RTL Rasema Vladetić, farmerica 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' koja je za finalista odabrala Slavonca Zvonka no, on joj nije uzvratio ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Ana Tomičić iz Gospodina savršenog prijavila se u Ljubav je na selu 01:00

- Kada sam ja u emisiji rekla da nisam više zainteresirana, onda je kao njemu bilo žao, kao da bi ipak nešto. Ali ja nisam htjela - dodala je farmerica. 

Naime, Rasema i nije bila previše zadovoljna nakon što je saznala da joj na farmu dolaze muškarci kojima po godinama može biti majka. Ipak, u svemu tome uspio ju je razveseliti Zvonko, galantan i fin Slavonac sa zagrebačkom adresom. On joj je na prvom upoznavanju zapjevao i time ju oborio s nogu no, njihova priča nije imala sretan kraj.

Zvonko je tokom cijele sezone govorio kako nema povjerenja u Rasemu, da bi u zadnjim epizodama priznao kako je problem u razlici u godinama, iako je znao koliko ona godina ima i kada se prijavljivao u show. Uz to, priznao je i da ona ne bi mogla pratiti njegov životni ritam. Davao joj je nadu do samog kraja, sve dok Rasema nije odlučila da se moraju rastati. 

Podsjetimo, farmerica je trenutno u Splitu gdje se druži s dragim ljudima, ekipom iz showa ali i obožavateljima.

Na odmoru je kod prijateljice Soke, koja je u emisiji ispitivala Zvonka o namjerama s Rasemom, a vidjela se i sa kćeri i Željanom, jednim od svojih kandidata.

- Grlili smo se kao u filmu, trčali smo jedno prema drugome kao Bahra i Valter u desetoj sezoni - ispričala je te je dodala:

- Željan se jako proljepšao!

Ispričala je da je bio jedini kandidat koji je bio iskren prema njoj, dok su je Josip i Zvonko razočarali. Otkrila je da ne vjeruje u ljubav između Tajlanđanke Patty i Marijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin