Show

Komentari 0

Rasema traži ljubav: U mladosti su me zlostavljali, a slomio me bivši. Drugoj je napravio dijete

Rasema traži ljubav: U mladosti su me zlostavljali, a slomio me bivši. Drugoj je napravio dijete

Rasemi je dosta samoće i kaže da bi njezin savršen partner bio netko tko bi je samo zagrlio na kraju dana. Također, Rasema obožava kuhati i vješta je u tome. Voli spremati pite i burek

Rasema Vladetić (65) iz Donjeg Lapca već je poznata gledateljima showa 'Ljubav je na selu'. U desetoj sezoni je bila na imanju farmera Marka Skelina, ali njihova veza je puknula svega nekoliko mjeseci nakon završetka showa. Sad je, pak, Rasema došla na ideju da se okuša kao farmerica i da njoj muškarci šalju pisma. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz showa 'Ljubav je na selu'

Kaže da joj je dosta samoće i da bi njezin savršen partner bio netko tko bi je samo zagrlio na kraju dana. Također, Rasema obožava kuhati i vješta je u tome, a svog bi budućeg odabranika pokušala osvojiti pitama i burekom.

Rasema se dvaput udavala i sama je odgojila djecu. Prvi muž joj je na ružan način slomio srce.

- Doveo mi je drugu ženu, trudnu, na oči. Ja sam tad skupila stvari, djecu i otišla u Liku raditi - rekla je Rasema za RTL

Kad je počeo rat, Rasema je ostala bez posla.

- Zlostavljali su me neki ljudi i morala sam se bilo kako izvući. Udala sam se za čovjeka 25 godina starijeg od mene - prisjeća se Rasema, koju sad boli što je sama i nema nikoga. 

Najčitaniji članci