Show

Komentari 2

Rasta priznao da je posjedovao pola kg droge, ide na ročište...

Rasta priznao da je posjedovao pola kg droge, ide na ročište...

Đurić se nakon uhićenja branio kako je pronađeni skank koristio za osobnu upotrebu, međutim, tužiteljstvo mu tada nije povjerovalo. Krajem siječnja reperu je ukinut pritvor u kojem je proveo gotovo četiri mjeseca

Reper Stefan Đurić (31), poznatiji kao Rasta, priznao je nedozvoljeno držanje više od pola kilograma skanka za osobnu upotrebu te dobio kaznu od godinu dana kućnog zatvora. Prvi osnovni sud u Beogradu zakazao je ročište na kojem će se razmatrati sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge, javlja srpski Blic

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rastom

Ročište je zakazano za 12. ožujka, a javnost će biti isključena. Ako sudac potvrdi sporazum koji je Rasta postigao s beogradskim Višim javnim tužiteljstvom, izreći će mu presudu s kaznom. Na ovaj način izbjeći će suđenje i mogućnost izricanja težih kazni. 

Rovinj: 12. Weekend media festival, Predavanje Ko to tamo peva

Krajem siječnja reperu je ukinut pritvor u kojem je proveo gotovo četiri mjeseca nakon uhićenja u listopadu prošle godine.

Nakon tromjesečne istrage Višeg javnog tužiteljstva zbog sumnje da je izvršio teže krivično djelo preprodaje droge, protiv njega je krajem prošle godine podnijet optužni prijedlog za nedozvoljeno držanje droge, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice.

Rasta se na saslušanju u tužiteljstvu nakon uhićenja branio kako je pronađeni skank koristio za osobnu upotrebu, međutim, tužiteljstvo mu tada nije povjerovalo. 

 

 

Najčitaniji članci