Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Ratnica je stigla: Anđeo borbe uništit će sve na svojem putu

Kada Alita otkrije da ima izvanredne borilačke sposobnosti kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog i korumpiranog svijeta

Foto: Blitz Film i Video distribucija
0 komentara

Vizionari James Cameron ('Avatar', 'Titanic') i Robert Rodriguez ('Sin City') stvorili su novu junakinju u filmu 'Alita: Anđeo borbe', priči o nadi, ljubavi i snazi.

ŽUTA MUNJA Dolazi Pikachu: Ryan Reynolds stvarno je postao Pokemon...

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji ju dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok se uči snalaziti u svojem novom životu i ulicama Iron Cityja, Ido ju pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti iste. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose.

Foto: Blitz Film i Video distribucija

Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta, i otkriti da jedna mlada žena može promijeniti svijet u kojem živi.

Pogledajte novi ubojiti trailer

Redatelj filma je Robert Rodriguez, scenaristi su James Cameron, Laeta Kalogridis i Robert Rodriguez, a scenarij je temeljen na istoimenoj grafičkoj noveli Yukita Kishira, mangi 'Battle Angel Alita'. Producenti su James Cameron i Jon Landau, a u glavnim ulogama ćemo gledati Rosu Salazar, Christophera Waltza, Jennifer Connelly, Mahershala Alija, Eda Skreina, Jackieja Earlea Haleyja i Keeana Johnsona.

'Alita: Anđeo borbe', u distribuciji Blitza, u kina stiže u veljači 2019. godine.

Tema: FILM

Message