Obavijesti

Show

Komentari 7

Raznio se na koncertu Ariane Grande: Zavladao kaos i strah

Raznio se na koncertu Ariane Grande: Zavladao kaos i strah
11

Nikada nisam vidio zajednicu koja bolje funkcionira od Manchestera. Oni su snažni, ponosni i brižni. Molim se za sve ljude pogođene ovom tragedijom, rekao je voditelj James Corden

VIDEO

Mislim na sve žrtve danas, kao i svaki dan. Volim vas i šaljem vam svu svjetlost i toplinu koju vam mogu dati, rekla je pjevačica Ariana Grande (24). Ariana se prisjetila terorističkog napada koji se dogodio 22. svibnja nakon njezinog koncerta u O2 Areni u Manchesteru. U eksploziji je poginulo 22 ljudi dok je ozlijeđeno 59, a najviše je među njima bilo tinejdžera i djece.

Reuters/Pixsell

Slomljena sam. Iz dubine moje duše, jako, jako mi je žao. Nemam riječi, istaknula je pjevačica nakon bombaškog napada. Ispričala se svima, a obožavatelji su ju branili od optužbi pojedinaca rekavši kako ta tragedija nije njezina krivica.

Ariana je zbog incidenta odgodila ostatak svoje svjetske turneje 'Dangerous Woman', a molitvama za stradale su se pridružili brojni poznati među kojima su bili glazbenici Katy Perry (33), Harry Styles (24), Ellie Goulding (31) i Selena Gomez (25). 

Obližnji hotel je nakon napada prihvatio preko 50 djece koja su bila bez pratnje. Nakon napada je zavladao strah, panika i potpuni kaos. Tinejdžeri su pokušali izaći pa je došlo do naguravanja. Arianina majka Joan se, kada je odjeknula eksplozija, zajedno s osiguranjem pobrinula za deset fanova i odvela ih na sigurno. 

Manchester Arena incident

Britanski voditelj James Corden (39) u dirljivom je govoru odao počast žrtvama te je govorio o 'Manchesteru kao 'srčanoj zajednici ljudi'.

- Manchester je poznat po odličnoj glazbi poput Oasisa i Joy Division, to je mjesto komedije i živopisnih likova. Nikada nisam vidio zajednicu koja bolje funkcionira od Manchestera. Oni su snažni, ponosni i brižni. Molim se za sve ljude pogođene ovom tragedijom - rekao je Corden, pokušavajući ne zaplakati. 

Među žrtvama terorističkog napada je bila i 18-godišnja djevojka Georgina Bethany Callander. Tinejdžerica je umrla u bolnici, dok ju je majka čuvala kraj bolničkog kreveta. Ariana se nakon tragedije vratila kući u Ameriku gdje su ju tješili obitelj i tadašnji dečko, reper Mac Miller (26), a ponudila se da će platiti sprovode žrtvama bombaša-samoubojice. Također je ponudila novčanu pomoć obiteljima stradalih i posjetila svoje fanove u bolnici. 

Pjevačica je organizirala humanitarni koncert 'One Love Manchester' na kojem je prikupila više dva milijuna funti za žrtve terorističkog napada. Karte su se rasprodale u šest minuta, a osim Ariane pjevali su Justin Bieber (24), Miley Cyrus (25), Usher (39) i Pharell Williams (45). 

VIDI OVO: 6 razloga zašto bi prvi seks mogao biti katastrofa!

Ariana Grande and Miley Cyrus perform during the One Love Manchester benefit concert for the victims of the Manchester Arena terror attack at Emirates Old Trafford

Koncert na kojem se okupilo oko 50.000 ljudi, Grande je prenosila uživo putem svoje Facebook stranice. Pjevačica je održala minutu šutnje za žrtve, a onda je otpjevala pjesmu za 15-godišnju obožavateljicu Oliviju koja je smrtno stradala u napadu.

- Kada sam upoznala njezinu majku pustila sam suzu. Rekla mi je da prestanem plakati jer Olivia to ne bi željela - rekla je slomljena Ariana. Grande se tijekom nastupa slomila, a utješio ju je Will.I.Am te joj pomogao da nastavi pjevati. Emotivan je bio i Bieber koji je publiku zamolio da svoje molitve uputi obiteljima stradalih.

- Ovo je za njihove najbliže. Volimo vas - rekao je pjevač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja