Obavijesti

Show

Komentari 47

Razočarala ih: Mia pitala goste kakvo im je jelo, a oni šutjeli...

Razočarala ih: Mia pitala goste kakvo im je jelo, a oni šutjeli...
7

Za Mijinu zanimljivu večeru Danijela je dala ocjenu 5, kao i Sanja. Franjo je pohvalio Mijin trud, ali smatra kako još puno toga treba naučiti pa joj je dao nisku trojku. Snježana je njezinu večeru ocijenila četvorkom

VIDEO

Iako se mlada poduzetnica jako potrudila kako bi pripremila dobru večeru, gostima ponuđena jela baš i nisu bila po njihovu ukusu, a najviše im je smetalo što hrana nije bila dovoljno začinjena.

U utorak navečer kuhalo se u Varaždinu kod uvijek nasmijane Mije Kralj, koja je svojim gostima ponudila zanimljiva tri slijeda. Za predjelo je poslužila jelo naziva Sočne tikvice, što su zapravo bile punjene tikvice sa šunkom, sirom i gljivama zapečene u pećnici. Iako je predjelo izgledalo vrlo primamljivo, gosti su se požalili da je tikvica bila nedovoljno pečena, a jelo nezačinjeno.

- Ne mogu reći baš da mi se svidjelo jer je za moj ukus bilo premalo začina; nije bilo ni slano, ni ljuto, a ja to volim - izjavila je Danijela, a Sanji su, pak, tikvice bila malo presirove.

Mia je za glavno jelo potom poslužila Šareni svijet - zelene rezance s piletinom i paprikama te se gostima pohvalila neobičnom tehnikom pripremanja mesa.

- Meso je rađeno na vodi i pari, polusirovo i poluzamrznuto išlo je direktno na tavu - objasnila je domaćica večeri koja je uz glavno jelo poslužila i nezačinjenu salatu.

- Ne koristim ulje ni ocat uopće, a salata je poslužena bez ulja, soli i octa zbog okusa. U salati je rikola, rajčice i paprika te grčki sir koji je dosta slan - objasnila je Mia, no gosti nisu bili previše zadovoljni, a na pitanje kakvo im je bilo glavno jelo - svi su ostali bez komentara.

Danijeli ponovno nije bilo dovoljno začinjeno, kao ni Sanji koja još ne voli tjesteninu od špinata, a Franji glavno jelo nije bilo po volji jer bi on to svrstao u salate. 

Kao šećer na kraju, Mia je napravila domaće okruglice ili knedle te ih poslužila s nadjevom od voća.

- Zašto pravi knedle ako je rekla da ne jede krumpir? - nije bilo jasno natjecateljima. 

Nakon deserta uslijedilo je ocjenjivanje.

Za Mijinu zanimljivu večeru Danijela je dala ocjenu 5 jer joj hrana nije bila dovoljno začinjena. Sanja joj je također dala ocjenu 5 jer joj je tikvica u predjelu bila pretvrda, a nije joj se svidio špinat u glavnom jelu. Franjo je pohvalio Mijin trud, ali smatra kako još puno toga treba naučiti pa joj je dao nisku trojku. Snježana je njezinu večeru ocijenila četvorkom jer joj je tikvica bila sirova, a knedle pretvrde i tako je Mia zaradila samo 17 bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin