Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Razočarala ih: Mia pitala goste kakvo im je jelo, a oni šutjeli...

Za Mijinu zanimljivu večeru Danijela je dala ocjenu 5, kao i Sanja. Franjo je pohvalio Mijin trud, ali smatra kako još puno toga treba naučiti pa joj je dao nisku trojku. Snježana je njezinu večeru ocijenila četvorkom

Foto: RTL
47 komentara

Iako se mlada poduzetnica jako potrudila kako bi pripremila dobru večeru, gostima ponuđena jela baš i nisu bila po njihovu ukusu, a najviše im je smetalo što hrana nije bila dovoljno začinjena.

Foto: RTL

U utorak navečer kuhalo se u Varaždinu kod uvijek nasmijane Mije Kralj, koja je svojim gostima ponudila zanimljiva tri slijeda. Za predjelo je poslužila jelo naziva Sočne tikvice, što su zapravo bile punjene tikvice sa šunkom, sirom i gljivama zapečene u pećnici. Iako je predjelo izgledalo vrlo primamljivo, gosti su se požalili da je tikvica bila nedovoljno pečena, a jelo nezačinjeno.

- Ne mogu reći baš da mi se svidjelo jer je za moj ukus bilo premalo začina; nije bilo ni slano, ni ljuto, a ja to volim - izjavila je Danijela, a Sanji su, pak, tikvice bila malo presirove.

Foto: RTL

Mia je za glavno jelo potom poslužila Šareni svijet - zelene rezance s piletinom i paprikama te se gostima pohvalila neobičnom tehnikom pripremanja mesa.

- Meso je rađeno na vodi i pari, polusirovo i poluzamrznuto išlo je direktno na tavu - objasnila je domaćica večeri koja je uz glavno jelo poslužila i nezačinjenu salatu.

- Ne koristim ulje ni ocat uopće, a salata je poslužena bez ulja, soli i octa zbog okusa. U salati je rikola, rajčice i paprika te grčki sir koji je dosta slan - objasnila je Mia, no gosti nisu bili previše zadovoljni, a na pitanje kakvo im je bilo glavno jelo - svi su ostali bez komentara.

Foto: RTL

Danijeli ponovno nije bilo dovoljno začinjeno, kao ni Sanji koja još ne voli tjesteninu od špinata, a Franji glavno jelo nije bilo po volji jer bi on to svrstao u salate. 

Kao šećer na kraju, Mia je napravila domaće okruglice ili knedle te ih poslužila s nadjevom od voća.

- Zašto pravi knedle ako je rekla da ne jede krumpir? - nije bilo jasno natjecateljima. 

Foto: RTL

Nakon deserta uslijedilo je ocjenjivanje.

Za Mijinu zanimljivu večeru Danijela je dala ocjenu 5 jer joj hrana nije bila dovoljno začinjena. Sanja joj je također dala ocjenu 5 jer joj je tikvica u predjelu bila pretvrda, a nije joj se svidio špinat u glavnom jelu. Franjo je pohvalio Mijin trud, ali smatra kako još puno toga treba naučiti pa joj je dao nisku trojku. Snježana je njezinu večeru ocijenila četvorkom jer joj je tikvica bila sirova, a knedle pretvrde i tako je Mia zaradila samo 17 bodova. 

Naši partneri pišu
Message