Show

Komentari 4

Reality zvijezda dokumentirala svoju veliku transformaciju: 'Izgubila sam 15 cm u struku!'

Reality zvijezda dokumentirala svoju veliku transformaciju: 'Izgubila sam 15 cm u struku!'

Nisam trenirala da bih postala bodybuilderica ili savršena za fotke na Instagramu, samo sam se htjela malo učvrstiti i osjećati se dobro u vlastitoj koži, rekla je Amber dodavši da je krenula od nule s vježbanjem jer nije imala nikakvu kondiciju

Amber Gill (23), pobjednica pete sezone britanskog realityja 'Love Island', se tek preselila iz Newcastlea u stan u Londonu kada je nastupila prva karantena. Reality zvijezda je cijelo vrijeme bila sama i to se počelo odražavati na njezinoj liniji, prije toga je, zahvaljujući showu imala vitku liniju.

- Jedini užitak mi je bilo planiranje što ću jesti. U stanu se nisam mogla natjerati na vježbanje kao što sam to prije činila u teretani, a sve moje namjere zdrave prehrane su otišle u vjetar. Više nisam uživala u slikanju selfija ili dijeljenju fotografija na Instagramu. Naručivala sam hranu jer ne volim kuhati i stalno sam nešto grickala jer nisam imala ništa pametnije za raditi - priznaje Amber

- Prirodno sam zaobljena, s velikom guzom i grudima i nikada se prije nisam opterećivala brojkama na vazi, no s ovim kilogramima koje sam nakupila u karanteni počela sam se zaista osjećati loše. Htjela sam postati najbolja verzija sebe i fizički i psihički i to je bio glavni razlog i motiv da se pokrenem i vratim u formu - govori Amber.

Kad je shvatila da je zaista pretjerala, stupila je u kontakt s osobnim trenerom. On joj sastavio plan vježbanja koji je bio mješavina borilačkih vještina, kardio treninga i kondicijskog treninga te je s Amber vježbao u parku četiri puta tjedno.

- Nisam trenirala da bih postala bodybuilderica ili savršena za fotke na Instagramu, samo sam se htjela malo učvrstiti i osjećati se dobro u vlastitoj koži - rekla je Amber dodavši da je krenula od nule s vježbanjem jer nije imala nikakvu kondiciju niti se bavila bilo kakvom fizičkom aktivnošću te joj je sve bilo vrlo naporno.

S napornim treninzima i odgovarajućom prehranom Amber je  u samo 6 tjedana s veličine 40 prešla na veličinu 36 koju je nosila prije lockdowna, odnosno izgubila je gotovo 8 kilograma. 

Danas Amber ponosno ističe da je samo u struku izgubila 15 cm i da se osjeća fantastično.

 

Najčitaniji članci