Show

Komentari 8

Nikad zgodnija Rebel Wilson pokazala uzak struk i dekolte

Nikad zgodnija Rebel Wilson pokazala uzak struk i dekolte

'Bivša bucka' odlučila je promijeniti svoj život, pa sad ponosno pokazuje nikad tanju figuru. Iako su joj se uloge bazirale na većoj tjelesnoj težini, ipak joj je zdravlje bilo važnije

Glumica Rebel Wilson (42) u posljednje je dvije godine izgubila 35 kg, a svojom novom figurom ne prestaje očaravati obožavatelje svaki put kad se pojavi u javnosti. Rebel je uvijek glumila simpatične punašne djevojke, pa njezin tim nije bio pretjerano sretan kad je glumica odlučila okrenuti ploču i početi živjeti zdravije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je stigla na crveni tepih premijere komedije 'Senior Year' i zablistala u zelenoj svjetlucavoj haljini. Haljina joj je otkrila ramena i vitku figuru, a svu pažnju privukao je bujni dekolte kojeg je istaknula.

Rebel je shvatila da nije najzdravija zbog posla, pa je odlučila potpuno promijeniti način života.

- Liječnik mi je rekao da je najbolji način da izgubim neželjenu tjelesnu masnoću jednostavno hodanje, koje čak ne mora biti ni jakog intenziteta ili uzbrdo. Samo hodajte sat vremena dnevno - rekla je glumica u emisiji 'Time to Walk'.

Nedavno je, osim svojom figurom koju ponosno pokazuje privukla pažnju tijekom dodjele nagrada britanske filmske akademije BAFTA, kad je u znak podrške Ukrajini pokazala kamerama srednji prst i poručila da je to poruka za Vladimira Putina (69).

Dolazak poznatih na  Vanity Fair Party