Obavijesti

Show

Komentari 24

Redatelj Antonio Nuić raskinuo je zaruke s Adom Radošević

Ne bih to komentirao. Doviđenja, rekao nam je kratko Nuić koji se na 'Danima hrvatskog filma' s novom djevojkom Ivom Babić skrivao od znatiželjnih pogleda

VIDEO

Iako ju je prije tri mjeseca zaprosio i obećao joj romantično vjenčanje u egzotičnoj zemlji, Antonio je, doznajemo, ostavio zaručnicu zbog studentice.
Antonio Nuić (35) prekinuo je trogodišnju vezu s grafičkom dizajnericom Adom Radošević (29) iz Pule. Planirali su vjenčanje krajem godine, i to u inozemstvu, no redatelj i profesor na Akademiji dramske umjetnosti, doznajemo, zaljubio se u studenticu Ivu Babić (24), kojoj predaje filmsku glumu.

- Ne bih to komentirao. Doviđenja! - rekao nam je kratko Nuić. Redatelj je nedavno na Danima hrvatskog filma gledao film 'Ja sam svoj život posložila', u kojem glumi Iva, ali skrivali su se od znatiželjnih pogleda praveći se da su kolege. No svi koji ih znaju kažu da iskre među njima već dugo postoje. Antoniju ovo nije prvi put da zbog druge djevojke prekida sa zaručnicom. Tako je i u listopadu 2008. godine zbog Ade ostavio Splićanku Natašu Janjić (31) nakon četiri godine veze.

- Često energiju trošimo na pogrešne ljude, a ljubav je svuda oko nas - napisala je tad Nataša na profilu na Facebooku. Par je nakon prekida i dalje surađivao jer je Nataša u njegovu filmu 'Kenjac' imala glavnu ulogu. Poslije se otkrilo da je Janjić imala aferu s Joškom Lokasom, s kojim je i danas u vezi. Glumica je 2009. godine tužila Nuića jer joj nije isplatio polovicu stana koji su kupili.
- Godinu dana od prekida plaćam kredit za stan u kojem ne živim i čija je polovica moja - žalila se Janjić dok se u taj stan uselila Ada.

Antonio volio riđokosu kolegicu, a sad studenticu plave kose     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S riđokosom Natašom prohodao je dok je bila apsolventica glume. Antonio je na Akademiji dramske umjetnosti upoznao novu djevojku, studenticu Ivu (desno). Igrala je u predstavi 'Decameron' i snimila film 'Što dečki vole'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje