Obavijesti

Show

Komentari 21

'Rekao sam bivšoj da sam se seksao s dečkima, znala je to'

'Rekao sam bivšoj da sam se seksao s dečkima, znala je to'
5

Ženska odjeća, seks s muškarcima i prostitutkama, seksualne igračke... sve to voli Alex Reid i tvrdi da je bivšoj zaručnici Chantelle to sve sam priznao kad je rodila

VIDEO

Borac u kavezu nikad nije skrivao da voli žensku odjeću i da ima nježniju, žensku stranu. Chantelle Houghton (29) s kojom je prije pet mjeseci dobio kćer Dolly, optužila ga je da je kuću u kojoj su zajedno živjeli pretvorio u 'tamnicu za seks' sa svojim 'igračkama' u svakom kutu. Tvrdi da je dogovarao spojeve s drugim muškarcima koji su mu dolazili u kuću. Dok se družio s njima bio je odjeven kao Roxanne, njegov alter ego.

Alex Reid (37) uopće se ne trudi poricati Chantelleine tvrdnje. Štoviše, u intervjuu za časopis Now otvoreno je pričao o svojim seksualnim eksperimentima. 

- Priznao sam Chantelle da sam se seksao s muškarcima i prostitutkama, no ona je rekla da me i dalje voli, i dalje se htjela udati za mene - rekao je Reid te dodao da bivšu zaručnicu nikad nije prevario. 

Nije mu jasno zašto je Chantelle oko svega digla takvu strku i nevjerojatno mu je da govori da se šokirala kad je saznala sve o njemu. 

- Nije moguće da je Chantelle jedina u državi koja nije znala da volim oblačiti žensku odjeću. Sve je znala od prije, a detalje koje eventualno nije znala priznao sam joj nakon što je rodila našu kćer - kaže Alex.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin