Obavijesti

Show

Komentari 37

Rekorderke se opet prijavile u show: 'Nemamo konkurenciju'

Rekorderke se opet prijavile u show: 'Nemamo konkurenciju'
6

Glavna rekorderka u 'Ljubav je na selu' je Ines Petrić, a njezin odabranik ove sezone je Jack. Paulina, koja je imala vrele igrice prošle sezone s Jovanom, izabrala je Srećka

VIDEO

Počelo je emitiranje 11. sezone showa 'Ljubav je na selu'. Za farmere i farmericu iz dijaspore javilo se mnoštvo kandidata, a među njima su i neke koje se dobro snalaze pred kamerama. Pet žena već je tražilo ljubav u showu, a kako im to dosad nije pošlo za rukom, odlučile su okušati se još koji put.

Dizalica Kata Barada ide tražiti ljubav kod 'golaća' Domina...
Dizalica Kata Barada ide tražiti ljubav kod 'golaća' Domina...

Nives Pogorelić (58) iz Splita pokušala je u sedmoj sezoni osvojiti srce Stanka Rajčića, a kako joj to nije uspjelo, sad se prijavila kod Domina Santra (61) iz Berlina. 

- Nije baš neka velika konkurencija, bez podcjenjivanja bilo koga... Smatram da sam jedna od privlačnijih - kaže Nives. Naglasila je kako je njezin glavni adut osmijeh.

Osim nje, ponovno se prijavila upravna pravnica Sonja Hrvoj (51) koja se u osmoj sezoni borila za srce farmera Andre Bogunovića

- Tko mi je konkurencija? Pa nisam ni gledala. Ja nemam konkurenciju - rekla je Sonja koja se bavi nordijskim hodanjem, sama si šije odjeću te, kako kaže, prijateljicama pomaže prilikom odabira ouftita i shoppinga. 

Daniel Granja (25) zaintrigrao je mnoge kandidatkinje, a među njima i kuharica Nadin Jurić (25) iz Solina. Nju su gledatelji upoznali u devetoj sezoni kad je bila na farmi kod Darija Gašparića u Svetom Petru Čvrstecu. 

Paulina Tomičić (37) je u jubilarnoj desetoj sezoni imala je vrelu akciju s Jovanom Karapandžom u bazenu, a potom se prebacila na Željka Bilića. Ovoga puta prijavila se kod Srećka Ponjavića (33) iz Kanade.

- Pisalo mi je u horoskopu da mi je Kanada obećana zemlja - rekla je Paulina. 

Rekorderka u 'Ljubav je na selu' je Ines Petrić (46) koja je okušala sreću već nekoliko puta. Poznata je po svojoj ljubavi prema fitnessu, a njezin odabranik ove sezone je Jack Vukoja (51). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:52
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija