Obavijesti

Show

Komentari 69

Renata vojnika poslala kući, a odabrala je zubnog tehničara

Renata vojnika poslala kući, a odabrala je zubnog tehničara
7

Nakon što je odabrala četvoricu kandidata, Renata Nemeček, druga kandidatkinja dokumentarne sapunice 'Samo nebo zna' morala je momcima priopćiti da dvojicu mora poslati kući

VIDEO

Dino, nisam se prevarila kad sam te vidjela onako starog i izboranog, ali s tim sjajem u očima znala sam da si dobra osoba. Imali smo dosta zajedničkih tema, naročito na duhovnoj razini, kazala je Renata Dinu Jovanoviću te dodala da će je još morati trpjeti. 

Danijel Marijanović nije imao tu sreću.

- Bio si tu uvijek nekako sa strane, ali dobra si osoba, simpatičan, drag, ali nažalost ne vidim se u budućnosti s tobom - rekla mu je Renata. 

Pokretanje videa...

00:45

Viktora Kuščića je, pak, vojnikinja odlučila držati na tankom ledu.

- Kose nam se stajališta i nije mi bilo lako, pogotovo zbog toga, ali opet, bilo je u tebi nešto tajanstveno što nisam uspjela prokužiti tako da...morat ćeš još malo pričekati - kazala je.

- Mario, tebe sam znala od prije. Dobar si dečko, čovjek stijena. Voliš biti dominantan, glasan, glavni u društvu, ali toga si svjestan. Nije to loše, ali problem je što i ja to volim i ne vidim se s tobom u budućnosti - kazala je Renata i poslala i Marija kući.

S Viktorom i Dinom Renata je dobila priliku vidjeti kako bi izgledala njezina budućnost s odabranim dečkima.

- Očekivala sam da ćemo ići u našu kuću, ali sam se ugodno iznenadila kada sam shvatila da su nas poslali u našu moguću vikendicu u planini - otkrila je Renata kada su ona i Viktor došli pred kuću. Renata je bila sretna i odabirom auta terenca, a Viktor daskom za surfanje, naslonjenom na zid kuće. 

Pokretanje videa...

00:26

Ulaskom u kuću Viktor je bio sretan što je naišao na fotografiju na kojoj se nalazi na jedrilici, a oboje su se začudili kada su vidjeli da na jednoj od fotografija imaju i sina.

- Pa nisam baš tako zamišljala svog sina, ali Viktor je zubni tehničar pa će se nešto riješiti - komentirala je Renata sina iz budućnosti koji po njezinom mišljenju ima neobične zube. 

Pročitavši poruku u kojoj je pisalo da su ona i Viktor otvorili firmu za organizaciju ekskluzivnih putovanja jedrilicom, gdje Viktor vodi bogate turiste po Mediteranu, a Renata mu se nerijetko pridruži s njihovim sinom Petrom, zadovoljilo je potencijalni par, no drugi dio poruke nasmijao je Renatu.

- Ti vodiš plesni centar u slobodno vrijeme. Ti ga samo vodiš, ali ne učiš druge plesanju jer imaš dvije lijeve noge - smijala se vojnikinja koja je otkrila da bi bila zadovoljna takvim poslom.

Uslijedila je druga poruka.

- Ovo je vaša najomiljenija pjesma uz koju ste se poljubili, niste se ženili jer ste bili previše zaposleni - pročitala je Renata te su pustili pjesmu Tonyja Cetinskog, uz koju su zaplesali. 

Kada su ušli u kuhinju dočekala ih je poruka da ih čekaju namirnice koje moraju iskoristiti za večeru na koju će im doći gost iznenađenja, Viktorova sestra Fani, koja nije mogla vjerovati vidjevši bratovu budućnost, ali joj se svidjela Renata.

- S obzirom da je moj brat potpuno drugačiji kao samac, sada kad ga vidim s Renatom mogu zaključiti da su kao prst i nokat - kazala je Fani, a Renata je otkrila da bi se mogla vidjeti u budućnosti s Viktorom.

Pokretanje videa...

01:29

Druga projekcija bila je s Dinom. U stanu ih je dočekala poruka:

- Dino i ti ste osnovali zakladu za bolesnu djecu i beskućnike. Oboje ste jako aktivni u crkvenim aktivnostima zajedno s vašom djecom, sinom Žarkom i kćerkama Jadrankom i Teom - pročitao je Dino. Oduševila ih je i fotografija s djecom u Međugorju, kao i slika s vjenčanja iako Renata nije baš bila zadovoljna svojom vjenčanicom.

Još jedna stvar ih je razveselila – fotografije njihove djece pa su odmah komentirali koje dijete kome sliči. 

Autom Renata nije bila zadovoljna jer ne voli karavane, a u šoku je ostala porukom da joj se figura promijenila i da nakon tri poroda ne nosi isti konfekcijski broj.

- Nisam zadovoljna, a i seksualni život na temelju spavaće sobe nam nije baš nešto - komentirala je. 

U kuhinji su se snašli odlično, a na večeru im je kao gost došla Dinina prijateljica Amalija, koja je bila zadovoljna prijateljevom projekcijom budućnosti.

Pokretanje videa...

01:01

- Dino je osoba koja je profitabilnija, kompaktniji je, čvršći, ali imali bi sukob interesa, a Viktor je prilagodljiviji i može ga se modelirati, a Renati takav treba - rekla je Vera Čudina svoju prognozu o tome koga će Slavonka odabrati. Maja Vučić je zaključila da će odabrati Viktora iako smatra da je Dino dobar za Renatu na duge staze.

Renata je na kraju odabrala Viktora.

- Nikome nije svejedno, ali u redu, njezin odabir, njoj odgovara - rekao je Dino. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu