Obavijesti

Show

Komentari 6

Rendeli: Ponovno ću se udati na otoku Piškera na Kornatima

Rendeli: Ponovno ću se udati na otoku Piškera na Kornatima
4

Voditeljica i novinarka otkriva kako će sa suprugom Marijanom Bračuljem provesti prvo neradno ljeto nakon šest godina i zbog čega bi promijenila profesiju...

VIDEO

Televizijska novinarka i voditeljica Nevena Rendeli nakon šest sezona “Boja turizma” uživat će u slobodnom ljetu. U sklopu HTV-ove emisije obišla je baš sve hrvatske otoke i zavirila u svako selo. Kako je o tome napisala i putopisni “Vodič jedne plavuše”, zamolili smo je da putniku koji se prvi put nalazi na Braču, na kojem smo je zatekli, da neki savjet što vidjeti, gdje dobro jesti.

- Fascinantno mi je da je Brač jedan od naših najvećih otoka, a ima 14.000 stanovnika, za usporedbu s Barbadosom, koji je iste veličine, a ima 220.000 stanovnika. To je zanimljiv pokazatelj toga kakav odmor na Braču možete dobiti. Zlatni rat je divan, ali za moj ukus na njemu malo previše puše. Meni najdraža bračka uvala krije se kraj Milne. Što se tiče hrane, u Donjem Humcu je najbolja janjetina koju sam jela, a da nije s otoka Paga i Cresa. Užasno je atraktivno skakanje s koreografijom u valove koje stvara trajekt pri dolasku i odlasku iz luke - priča Nevena.

'Možda se vratim svom zvanju profesorice sociologije'

Izašlo je već četvrto izdanje njezina vodiča i stalno ga nadopunjuje, Rendeli se još nije okušala u nekoj drugoj formi, recimo romanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam tako pretenciozna da bih se upustila u pisanje romana, a i da se upustim u to, nisam sigurna da bih ga ikada objavila. Pored stotina fantastičnih književnika, mislim da ljudi ne bi čitali baš neku Nevenu Rendeli. Osim pisanja, s obzirom na malu krizu u medijskom svijetu, razmišljala sam i o promijeni profesije ili čak povratku svojoj matičnoj profesiji profesorice sociologije. Iako, sumnjam da bih mogla baš predavati u školi, makar sam bila dobra iz metodike - smije se Nevena.

Prije četiri godine udala se na dalekom Barbadosu za dugogodišnjeg dečka Marijana Bračulja. Vjenčanje je bilo divno i intimno, a fotografije s obreda nikad nije podijelila s javnosti. No i u Hrvatskoj postoji jedno romantično mjesto za koje šarmantna plavuša ima planove.

Utočište u skrivenim uvalama Jadrana

- Na Kornatima ima otočić Piškera i to je ‘the’ mjesto na kojem bih se ili drugi put udala ili obnovila bračne zavjete. Tamo bih čak organizirala i tulum koji nikada nisam imala povodom vjenčanja pa se to možda zbilja dogodi jedno ljeto - kazala je voditeljica.

Ovo ljeto će sa suprugom provesti u Pirovcu, koji smatra svojim utočištem.

- Onda ćemo na Lastovo, kamo idemo već tri godine. Nađemo apartman u skrivenoj uvali iz kojeg se s balkona može skočiti u more, bez signala za mobitel i odlijepimo od stvarnosti - kaže Nevena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu