Obavijesti

Show

Komentari 2

Reper je u papučama došao u emisiju: 'Shvatio sam u taksiju'

Reper je u papučama došao u emisiju: 'Shvatio sam u taksiju'
4

Dao sam autogram u hotelu i ušao u taksi. Onda sam shvatio, rekao je Stormzy voditeljima i publici. Korisnicima društvenih mreža njegov se imidž svejedno svidio

VIDEO

Premda je na scenu tijekom prošlogodišnjeg festivala u Glastonburyju stigao odjeven u neprobojni prsluk koji mu je dizajnirao slavni ulični umjetnik Banksy, britanski reper Stormzy u utorak se u emisiji BBC Breakfast pojavio u udobnijoj odjeći, a na nogama je imao - papuče. 

Capital

Stigavši u emisiju koja se emitira uživo, domaćinima Danu Walkeru i Louise Minchin je pojasnio da je slučajno zaboravio obuti cipele prije nego što je sjeo u taksi do studija u Salfordu.

- Ma ja sam pravi idiot, potpuno sam zaboravio. Dao sam autogram u hotelu i ušao u taksi. Onda sam shvatio, dovraga, nisam obuo tenisice - kazao je voditeljima i publici. 

No korisnicima Twittera i ostalih društvenih mreža njegov se imidž svidio. Jedan je napisao kako vidi da je i Stormzy shvatio "nešto što već godinama zna svaki bijelac u srednjim godinama - a to je da su papuče zakon". 

Stormzy je prvi britanski solo izvođač koji je predvodio program prošlogodišnjeg Glastonburyja, jednog od najvećih i najatraktivnijih glazbenih festivala u svijetu.

Capital

Glazbeniku diljem svijeta priznaju zasluge za evoluciju urbanoga glazbenog krajolika, a treba istaknuti i to da se u samo nekoliko godina aktivne karijere istaknuo kao istinski društveni aktivist te je, zahvaljujući svojem angažmanu postao jedna od najimpozantnijih kulturnih ličnosti u Velikoj Britaniji.

Među njegovim fanovima je i slavni ulični umjetnik Banksy koji je potporu reperu iskazao kada mu je prije festivala u lipnju prošle godine dizajnirao neprobojni prsluk što ga je pjevač odjenuo na pozornici.

Umjetničko djelo koje je predstavljeno kao simbol podijeljenosti britanske nacije nalazi se i na portretu fotografa Marka Mattocka, slike koja je u lipnju prošle godine predstavljena u sklopu dijela privremenog postava Nacionalne galerije u Londonu te je istodobno naslovnica zadnjega Stormzyjeva albuma "Heavy Is The Head".

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin