Obavijesti

Show

Komentari 50

Reper Stoka na odvikavanju od droge utjehu našao u vjeri

Reper Stoka na odvikavanju od droge utjehu našao u vjeri
6

Marin Ivanović Stoka na Facebooku se pohvalio kako je napisao deset pjesama vjerske tematike te da po završetku liječenja želi napraviti jedan takav album...

VIDEO

Dragi Bože, žao mi je, šta vrag dušu krao mi je, život nisko pao mi je, sat skoro stao mi je, šta jako dugo dao sam to, obitelj klao mi je i zato puno ti hvala šta moje molitve si slušo u bitku s vragom skupa sa mnom ušo, otjero si đavla, mako trnje s puta, vratio mi život, opet sam unutra, u igri nasmijan, ko sunce sijam, trezne glave idem, dio je statusa Marina Ivanovića Stoke (31), koji je i posvetio fra Zvjezdanu Liniću.  

Nakon što je ponovno pokleknuo pred kokainom, u veljači je reper po treći put otišao na liječenje. Stoka trenutačno boravi u španjolskoj klinici za odvikavanje od droga gdje planira provesti dvije godine, a prema statusima na Facebooku, čini se da je s vremenom snagu i utjehu pronašao u vjeri.

U posljednjem statusu pohvalio se da je napisao deset pjesama vjerske tematike te da je prilično siguran da će po završetku liječenja napraviti jedan takav album. 

- Bog daje rime gangsta, vrijeme je da počinjem i njega slavit kroz rep, zaslužio je svime to i zadužio me da se i pozitivnim riječima, rep propovijedanjem obratim ekipi, te kroz zg gangsta flow širim dobro i ljubav. Amen - zaključio je  reper. 

Reper je s majkom Vesnom 2009. godine napisao knjigu ‘Narko d­n­evnik zvijezde re­patice' u kojoj je opisao svoju borbu s paklom droge. Na odvikavanju je bio već 2007. te 2010. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin