Show

Komentari 6

Repera A$AP Rockyja uhitili su zbog pucnjave iz 2021., platio je 3,8 milijuna kuna jamčevine

Repera A$AP Rockyja uhitili su zbog pucnjave iz 2021., platio je 3,8 milijuna kuna jamčevine

Policijsko sjedište u centru Los Angelesa napustio je okružen nekolicinom policajaca u srijedu poslijepodne, a potom je ušao u crni automobil

On nije ništa učinio, oslobodite ga, komentirali su na društvenim mrežama obožavatelji repera A$AP Rockyja (33). Rihannin (34) dečko, s kojim čeka dijete, u srijedu je u Los Angelesu uhićen, a onda je poslijepodne napustio sjedište policijske uprave.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U prostorijama policije bio je jer ga povezuju s pucnjavom koja je bila u studenom 2021. godine. Reper i pjevačica bili su u njezinom rodnom Barbadosu, a po povratku i izlasku iz privatnog aviona, stavili su mu lisice i uhitili ga. 

REUTERS 14-09-2021 05:17 #2

Policijsko sjedište u centru Los Angelesa napustio je okružen nekolicinom policajaca u srijedu poslijepodne, a potom je ušao u crni automobil. Platio je jamčevinu od 550.000 dolara, što je oko 3,8 milijuna kuna, pišu strani mediji.

Policajci su rekli da se 6. studenog 2021. dogodila svađa između dva poznanika, koja je eskalirala i rezultirala time da je osumnjičeni Rocky pucao iz pištolja na žrtvu te pobjegao s mjesta događaja pješice s još dvojicom muškaraca. 

Žrtva tvrdi da je Rocky pucao na nju nekoliko puta i da mu je najmanje jedan metak okrznuo lijevu ruku. Svjedoci su rekli da je policija pretresla kuću repera i izašla s kutijom potencijalnih dokaza.