Obavijesti

Show

Komentari 2

Retro foršpani, klasične 'fotke', 'Dobri momci' sve to imaju

Retro foršpani, klasične 'fotke', 'Dobri momci' sve to imaju
4

Jedna od pojava koje se viđaju u filmskom svijetu jest opsesija prošlim vremenima i homage filmovi pojedinim erama. Tako nam uskoro stiže jedan homage ludim sedamdesetima

VIDEO

Iako niti jedan od dvojice glavnih glumaca nije glumac kojeg nalazimo u komedijama, ipak je poprilično vjerojatno da ćemo se propisno smijati na novi film Russella Crowea i Ryana Goslinga, 'Dobri momci' ('The Nice Guys'). Uz sigurnu dozu smijanja, posve je sigurno da ćemo dobiti i solidan triler, kao što se vidi po novim slikama glumaca iz filma.

Shane Black, koji se vrlo kvalitetno premetnuo iz scenarista u redatelja, pripremio nam je veliku količinu komičnih i napetih scena u svojem filmu. A za takve scene, nužni su i prikladni glumci.

Tako je redatelj osim naslovnih glumaca 'pripremio' i kvalitetne sporedne glumce, kao što su Keith David, Yaya Dacosta, Angourie Rice, Margaret Qualley, Beau Knapp i Matt Bomer.

A da ne bi ispalo da su samo sporedni glumci dobili postere u stilu postera iz '70. godina dvadesetog stoljeća, i glavni glumci su putem Twittera pokazali 'svoje' postere. Uz to su objavljene i slike Kim Basinger, pa je cijela postava tu.

I premda je Crowe stvarno jako kvalitetno pokazao da može glumiti razbijača, čini nam se da je to uloga koju smo već vidjeli u njegovoj karijeri, dok je uloga 'blesavca' nešto što Gosling do sada nije pokazivao, pa nam je drago kad vidimo Goslinga kako se jako dobro prilagodio takvoj glumi.

Kao što smo rekli, u glavnim ulogama u filmu su Ryan Gosling i Russell Crowe, a sudeći prema 'retro foršpanu kojeg su objavili, nemamo druge nego očekivati iznimno zabavan film, koji će uvelike odskakati od uobičajenih trilera i komedija koje ćemo moći pogledati u kinima.

Pogledajte video

‘The Nice Guys’ u kina stiže krajem svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode