Obavijesti

Show

Komentari 0

Revelin: Prvi klupski nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj!

Revelin: Prvi klupski nastup Fatboy Slima  u Hrvatskoj!
1

Dubrovnik, 30. svibnja 2012. – Fatboy Slim, jedno od najvećih imena u povijesti elektronske plesne glazbe nastupit će u petak, 22. lipnja u Culture Clubu Revelin

VIDEO

Bit će to njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj i jedan od vrhunaca kompletne party sezone u Dubrovniku i na Jadranu, jer je dosad nastupao isključivo na velikim otvorenim prostorima..

Fatboy Slim je postao velika zvijezda, jedan od prvih superstar DJ-eva koji su punili festivale, klubove, stadione, arene i plaže diljem svijeta. Na jednoj od njih – onoj u Brightonu – 2002. je skupio čak 250 tisuća ljudi. Sljedećih godina Norman je ponovio uspjeh singlovima “Weapon Of Choice”, “Star 69”, “Push the tempo” i “don’t let the man get you down” te osvojio brojne glazbene nagrade poput brit awardsa (dvaput) i mtv-jevih video music awardsa (čak deset puta).

Bez obzira kako ga zovete, da li vrtite “Dub Be Good To Me”, "Turn On, Tune In, Cop Out" ili “Praise You” ili mantrate “Right About Now, Funk Soul Brother” dolazak Fatboy Slima u Culture Club Revelin predstavlja prvi vrhunac sezone u Dubrovniku i najjači adut u premještanju kompletne party scene na jug Dalmacije.

ULAZNICE

Limitirana količina promotivnih ulaznica za nastup po cijeni od 149 kn u prodaji će se naći od ponedjeljka, 4. lipnja na prodajnim mjestima Ticketproa, www.ticketpro.hr i na prodajnim mjestima u Dubrovniku. Količina ovih ulaznica je ograničena I samo za najbrže kupce.

Nakon što se promo ulaznice prodaju u ponudi će se naći pretprodajne ulaznice po 199 kn, dok će cijena ulaznice na dan nastupa iznositi 249 kn.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na www.ticketpro.hr, gigstix.com i www.kupikartu.ba

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe “BRAZIL” – DOC, Sport caffe “BALUN” – Mokošica, Caffe Bar “PARADISO”, Caffe Bar “AFRIKA”. Caffe Bar “CASABLANCA”, Caffe Bar “MICRO”, Caffe Bar “DIX”, Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE), Lounge Bar “CULTO”, Pizzeria “TABASCO”, Club “23”, Caffe Bar “Zino”

SEZONSKE ULAZNICE SAMO ZA STANOVNIKE DUBROVNIKA

Culture Club Revelin pripremio je posebnu sezonsku ulaznicu koja će biti u prodaji samo za stanovnike Dubrovnika. Time se stanovnicima grada pod Srđom omogućuje da po posebnim uvjetima uživaju u bogatom programu kluba ove ljetne sezone.

Cijena posebne sezonske ulaznice je 925 kn.

Sezonska ulaznica vrijedi od 1. lipnja do 31. kolovoza 2012. i omogućava ulaz na sve događaje svaku večer u klubu u navedenom periodu.

Prodaja posebnih sezonskih ulaznica počinje 31.5. i traje do 17.06., a kupiti se mogu kupiti svaki radni dan (pon-pet) od 12-16h, kancelarija Culture Cluba Revelin, Trg kralja Tomislava 7 (DOC centar, prvi kat, iznad kafića Brazil)

Za kupovinu ulaznice treba osobno doći jer ova se ulaznica izdaje na ime i uz sliku

22. lipanj – Fatboy Slim

29. lipanj - Kurd Maverick

5. srpanj - Martin Solveig 

20. srpanj - Paul Van Dyk

26. srpanj - Axwell

02 – 04. kolovoz – Re-Vel-In festival w. Fedde Le Grand, Gramophonedzie, Sébastien

Léger, Paul Woolford, Syke n' Sugarstarr

9. kolovoz – Umek

16. kolovoz - Riva Starr 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina