Show

Komentari 35

Slomio je srca brojnih žena, a sada drastično promijenio imidž

Slomio je srca brojnih žena, a sada drastično promijenio imidž

Ricky je 90-ih bio najpoželjniji neženja za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, no 2010. godine javno je priznao da je homoseksualac i slomio brojna srca

Otkad je na sceni, glazbena zvijezda Ricky Martin (49) mami uzdahe brojnih obožavatelja. Sada je napravio drastičnu promjenu imidža.

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama dijeli fotografije s izblijedjelom bradom. Na taj se eksperiment odlučio uoči snimanja novoga glazbenog spota u Portoriku.

Na jednoj od zadnjih fotografija pozira s Grammyjem koji mu je stigao za glazbeni album “Pausa”, no ta je nagrada ostala u sjeni zbog njegova novog izgleda. Mnogi mu pišu da je neprepoznatljiv.

- Pokrenuo si novi trend - pisali su mu obožavatelji. Naravno, komplimenti na račun izgleda ne prestaju pristizati.

Ricky je 90-ih bio najpoželjniji neženja za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, no 2010. godine javno je priznao da je homoseksualac i slomio brojna srca. 

2019 LACMA Art + Film Gala

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan u vezi su od 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. tijekom gostovanja u showu voditeljice Ellen DeGeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako su se u tajnosti vjenčali. U sretnom su braku i roditelji su četvero djece koje im je na svijet donijela surogat-majka.

Najčitaniji članci