Show

Komentari 16

Riđički je otkrio kakav je kraj serije pa mu slali: Ne 'spojlaj'!

Riđički je otkrio kakav je kraj serije pa mu slali: Ne 'spojlaj'!

Posljednja se prikazivala osma epizoda, no glumac Filip Riđički (34), koji je u seriji utjelovio lik studenta i novinara Kipe, otkrio je nešto zanimljivo...

Popularna domaća serija 'Crno-bijeli svijet' podigla je prašinu od same premijere četvrte sezone. HRT je greškom pustio zadnju epizodu prve sezone, a potom su se s televizije ubrzo ispričali. Radnja serije smještena je u osamdesete godine, a zadnja sezona dočarava neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Riječ je o 12 epizoda koje traju malo manje od sat vremena. Posljednja se prikazivala osma epizoda, no glumac Filip Riđički (34), koji je u seriji utjelovio lik studenta i novinara Kipe, otkrio je nešto zanimljivo.

- Upravo sam pogledao kraj CBS4. Svi ćemo plakati - napisao je glumac na Instagramu. Na snimanju ga je najviše impresionirala scenografija, odnosno rekviziti. Nije odolio da sam ne pogleda seriju.

No nakon što je napisao kako je pogledao kraj serije, jedan od pratitelja na društvenoj mreži poručio mu je neka gledateljima ne kvari seriju govoreći što će se dogoditi.

- Nema 'spojla', samo kažem. Ja sam plakao dok sam gledao - odgovorio mu je Filip.

Glumac se na setu dobro zabavio. 'Zezala' ga je perika koja mu je padala, a smijao se i u scenama s kolegom Krešimirom Mikićem (46) koji je utjelovio urednika magazina 'Danas'. 

Zagreb: Druženje glumaca serije Crno bijeli svijet nakon završetka snimanja četvrte sezone

Prethodno je mnoge gledatelje serije zanimalo hoće li četvrta sezona ujedno biti i posljednja sezona kultne serije.

- To ćete morati pitati Gorana Kulenovića i producenta, ja doista ne znam koji su njihovi planovi - rekao je tajanstveno redatelj Igor Mirković (55). 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FILIPOM RIĐIČKIM:

 

Najčitaniji članci