Obavijesti

Show

Komentari 4

Rihanna opet pokazala veliki trudnički trbuh: U ružičastoj kombinaciji našla se i lisica...

Rihanna opet pokazala veliki trudnički trbuh: U ružičastoj kombinaciji našla se i lisica...
5

Riri je za večernji izlazak odjenula ružičaste traperice i ružičasti top ispod kojeg se vidio veliki trudnički trbuh. Preko ruke je stavila ružičastu umjetnu 'lisicu' i tako dodatno naglasila neobičnu modnu kombinaciju

VIDEO

Otkako je otkrila da je trudna, Rihanna (34), ne prestaje oduševljavati modnim kombinacijama u kojima ističe trudnički trbuh. U ponedjeljak navečer pjevačica se uputila restoran 'The Nice Guy' u Hollywoodu, gdje su je dočekali paparazzi, a ona je ponovno bila spremna pokazati kako blista tijekom trudnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Rihannina blizanka 01:24

Riri je za večernji izlazak odjenula ružičaste traperice i ružičasti top ispod kojeg se vidio veliki trudnički trbuh. Na lijevom rukavu jakne imala je ružičastu umjetnu 'lisicu', koja je dodatno naglasila neobičnu modnu kombinaciju.

Inače, rijetko koju poznatu damu smo tijekom trudnoće mogli vidjeti u ovakvim modnim izdanjima i to još pred blicevima fotoaparata. 

Rihanna Gently Cradles Her Baby Bump as She Arrives at The Nice Guy to Celebrate Her BFF Melissa Forde's Birthday, Los Angeles, California, USA - 12 Apr 2022

Pjevačica je fotke iz izlaska podijelila i na Instagram profilu te u samo sat vremena skupila više od 650 tisuća lajkova i dobila mnoštvo pohvala od strane pratitelja. 

- Najbolja u trudnoći, mama može sve; Prekrasna; Kraljica; Volim te - pisali su joj obožavatelji. 

Rihanna prvi put uvrštena na Forbesovu listu milijardera
Rihanna prvi put uvrštena na Forbesovu listu milijardera

Podsjetimo, Rihanna je trudnoću objavila početkom godine, a ona i reper Asap Rocky (33) dobit će prvo dijete tijekom ljeta. Iako pjevačica nije točno otkrila kad treba roditi, brojni obožavatelji izračunali su da bi to svakako trebalo biti u lipnju ili srpnju. 

*EXCLUSIVE* Rihanna leaves little to the imagination as she grab dinner!

Djetetov spol ni moguće ime zaljubljeni par još nije otkrio, no jasno je da Rihanna jedva čeka postati majka. Na Instagramu često objavljuje outfite koji ističu njezin trbuh, a obožavatelji je preplavljuju komentarima podrške i komplimentima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu