Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Riječka romansa: Severina upoznala Slavka s mamom

Pjevačica navodno planira kupiti luksuzni stan u Rijeci. Tamo živi njezin novi dečko, bivši konobar i vlasnik sportskog centra. U vezi su mjesec dana

Nel Pavletić
Foto: Nel Pavletić
10 komentara

Slavko Šainović (40) ima prostrani stan na Trsatu. Severina Vučković (36), koja se prije nekoliko dana vratila iz Rijeke, tamo je boravila veći dio vremena. Iako joj, kako je nerijetko izjavljivala, kuhanje nije strano, par se hranio isključivo u restoranima. “Fažol”, koji, kako kaže, najviše voli praviti, Slavku još nije pripremila. Nedavno se vratila u Zagreb i odmah otputovala u Karlovac na dane piva. Severina je na tamošnjem koncertu prštala od energije ne skidajući osmjeh s lica. Slavko je za to vrijeme imao posljednje radove prije službenog otvorenja svog novog sportskog centra na riječkim Pećinama.
Par koji je u vezi manje od mjesec dana navodno već planira zajednički život. Šuška se kako Severina traži luksuzni stan u Rijeci, gdje će živjeti sa Slavkom. Blagoslov je navodno dobila i od majke Ane, koja je bivšeg konobara upoznala tijekom odmora u rodnom Splitu. S majkom je upoznala i poduzetnika Matu Čuljka (29), s kojim je bila više od dvije godine, a planirali su i svadbu.
- Došao sam s godišnjeg i doista ne znam ništa o kupnji stana. Nije mi ništa rekla za to - bio je kratak Tomislav Petrović.
U razgovoru za televiziju kazala je kako se osjeća sretno.
- Vjerujem da on sad neće biti žrtva kamera. Ja ću ga podučiti, barem bih ja to trebala znati - rekla je Severina.

Naši partneri pišu
Message