Obavijesti

Show

Komentari 1

Rita razbjesnila nove susjede: 'Zaštitari su mi rasplakali sina'

Rita razbjesnila nove susjede: 'Zaštitari su mi rasplakali sina'
11

Jedna majka sedmogodišnjeg dječaka požalila se na Ritine tjelohranitelje koji su vikali na njezinog sina na javnom nogostupu, i prestrašili ga bespilotnom letjelicom koja ih je slijedila...

VIDEO

Seosko imanje Cotswolds oko 150 km zapadno od Londona, privremeni je dom Rite Ore (29), koja je ovamo došla s još petero suradnika 21. ožujka, prije no što je u Velikoj Britaniji proglašena karantena.

Izazvalo je to negodovanje i ljutnju lokalnog stanovništva. Rita Ora rezervirala je kuću prije no što je počela pandemija koronavirusa, da bi dovršila novi album. No, 29-godišnja pjevačica i njezini prijatelji razbjesnjeli su lokalce kad su se počeli šetati po pješačkim stazama a pratili su ih dronovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:58

Jedan od stanovnika izvikao se na Ritu jer je ušla u njegov privatni posjed, piše Daily Mail. Lokalci su na društvenim mrežama jednoglasni:

- Trebala je poštovati pravila i ostati u je***** Londonu!, napisali su. 

Jedna majka sedmogodišnjeg dječaka požalila se na Ritine tjelohranitelje koji su vikali na njezinog sina na javnom nogostupu, i prestrašili ga bespilotnom letjelicom koja ih je slijedila. No, Ritina prijateljica objavila je da su vrlo ozbiljno shvatili mjere izolacije i da nitko od njih ne namjerava ići kući, nego će ostati ovdje dok stroge mjere ne završe. Također su negirali bilo kakve bučne zabave za koje ih optužuju mještani. 

Rita je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s imanja uz hashtag  #stayhome. Također će se uključiti u emisiju 'One World: Together at Home' koja će se emitirati u nedjelju. TV specijal emitira se u znak podrške zdravstvenim radnicima i podržava Svjetsku zdravstvenu organizaciju u zaustavljanju COVID-19. Uz Ritu Oru u emisiji će sudjelovati i Elton John, Sam Smith, Victoria Beckham, J Lo, Lizzo i Taylor Swift, koji će nastupiti u dvosatnom tv-koncertu.  

Tijekom prošlog tjedna pjevačica je objavila i nekoliko fotografija na kojima pozira u kratkim hlačama i gumenim čizmama, te napisala da je 'zahvalna' što jednom dnevno ima priliku prošetati i udahnuti svježi zrak. Rekla je da je ponosna na svoju 55-godišnju majku Veru koja je psihijatrica i pomaže ljudima da lakše podnesu izolaciju i ostanu mentalno jaki. 

Rita Ora nije jedina koja je izazvala bijes lokalnog stanovništva manjim gradovima koje je uznemirio dolazak slavnih u njihove sredine. Tako su stanovnici  Cornwalla protestirali protiv slavnog kuhara Gordona Ramseya koji se sklonio s obitelji u svoju luksuznu kuću, nakon što je podijelio 500-tinjak otkaza konobarima i kuharima u lancu njegovih restorana.   

Ništa bolje nisu prošli ni Victoria (45) i David Beckham (44). Žena koja radi u mesnici nedaleko njihovog doma u Oxfordhireu nije mogla sakriti ljutnju:

 - Beckhamovi i sva ta fensi ekipa koja dolazi u samoizolaciju u mala mjesta, samo pokazuju koliko su sebični. Dok je svijet u nevolji, oni se po društvenim mrežama hvale kako se dobro provode u svojim luksuznim vilama. To je užasno glupo, neodgovorno i bezosjećajno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin