Obavijesti

Show

Komentari 0

R'N'B četvorka, grupa Connect nastupa na KnockOut festivalu

R'N'B četvorka, grupa Connect nastupa na KnockOut festivalu
9

KnockOut Snow Festival s najboljim glazbenim programom do sada najavljuje sedam nezaboravnih dana u Orcieresu za studente i srednjoškolce u dva termina

VIDEO

Zimska bajka KnockOut Snow Festival najavljuje novo glazbeno pojačanje. Zaprešićka grupa Connect dolazi u Orcieres i pridružuje se velikoj sportskoj i glazbenoj ludnici za studente i srednjoškolce. U čak dva termina, novogodišnjem izdanju od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. mladi iz regije uživat će u zimskim radostima koje su tako blizu. Najpoznatija hrvatska R'N'B četvorka – Dragi, Blaze, Shalla i Burazsel, vraćaju se na KnockOut pozornicu, a svoje će brojne hitove izvesti u oba navedena termina.

Grupu Connect davne 2000. godine osnovali su producent Bojan Šalamon Shalla, te mladić pamtljivog vokala Ivan Dražić Dragi. Dvije godine kasnije priključuju im se i Jura Blažević Blaze i Selmir Mujagić Burazsel. Pet izdanih albuma, brojni nastupi i hitovi kao što su Jebena, Nebo, Boja mojih vena, Ekipa za očevid, izdvojili su ove mlade glazbenike iz mase hip hop bendova te potvrdili njihovu vrijednost na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Osim grupe Connect na KnockOut Snow Festivalu nastupaju i Hladno pivo, Goran Bare i Majke, riječki Let 3, Frankie Headfors, a očekuju nas brojna druga glazbena iznenađenja.

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem.

O prošlogodišnjem KnockOutu na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji. Kako je bilo prošle godine na koncertu grupe Connect možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=VrPJl7REb0M

Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..

Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu
Mijenja se poredak nastupa zbog izbacivanja Nizozemca: Evo kad će pjevati Lasagna...
OBJAVILI ORGANIZATORI

Mijenja se poredak nastupa zbog izbacivanja Nizozemca: Evo kad će pjevati Lasagna...

Iz organizacije su sad objavili da sve točke zadržavaju svoje brojeve, pa iako će nastupiti 22. po redu, za Lasagnu će se glasati s brojem 23. Pjesme broj pet jednostavno neće biti, preskočit će je.