Obavijesti

Show

Komentari 0

Rock Am Klub. i bend Josip A Lisac očekuju vas u Klub.-u

Rock Am Klub. i bend Josip A Lisac očekuju vas u Klub.-u
3

JAL se u svojoj glazbi oslanjaju uglavnom na ska i rock n roll ritmove, a hrvatskoj publici već su poznati. Nakon koncerta za atmosferu će se pobrinuti dvije DJ-ice

VIDEO

Zagrebački Klub. u petak 21. veljače ugostit će novosadski bend Josip A Lisac (JAL). Nakon koncerta pripremili su i novi event, a radi se o slušaoni Rock Am Klub. U Klub.-u vas očekuju dvije DJ-ice koje su već odavno spremile pregršt hitova za svoju vjernu publiku. Glazbu puštaju Mildred P. & Babilonska.

JAL se u svojoj glazbi oslanjaju uglavnom na ska i rock n roll ritmove, a hrvatskoj publici već su poznati. Osim u Zagrebu, nastupali su u Rovinju i Crikvenici, a vesele se ponovnom susretu sa zagrebačkom publikom. Koncert 21. veljače kreće u 21 sat, a upad je u pretprodaji 25 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 35 kuna.

Bend JAL nastao je 2009. godine u Novom Sadu u Srbiji. Kao inicijator ideje, pjevač i tekstopisac većine pjesama se postavlja Vedran Ferizović, dok bend potpisuje sve aranžmane.  JAL (Josip A Lisac), okuplja glazbenike različitih stilova i afiniteta te se iz tog razloga njihova glazba ne može definirati nekim od poznatih nam pravaca rock and rolla, no ipak najveći dio svog stvaralaštva oslanja se na ska forme i ritmove. Glazbeni stilovi koji međusobnim kontaktom ostvaruju posebnost mogućnosti alternativne glazbe 21. stoljeća su još i reggae, rock, blues, folk, jazz, punk... 

U svojim tekstovima se bave socijalnim, ljubavnim, urbano-filozofskim temama koristeći pritom ironiju, poeziju, rimu, šalu a najviše igru riječi, što je i jedna od osnovnih odlika ovog sastava, počevši od samog imena. 

Bend JAL podržava višeslojnost rock n rolla i tako ide u korak s vremenom, ali ipak, njihova vjera i ideali su velikim dijelom u prošlim vremenima. 

Iza sebe imaju već nekoliko nastupa u Hrvatskoj, u Zagrebu, Rovinju i Crikvenici. S obzirom da tekstovi i sama glazba nedvojbeno koketiraju sa jezicima i tradicijama iz cijele regije, publika u Hrvatskoj je uvijek prepoznavala kvalitetu benda ili se jednostavno prepuštala poznatim i pokretnim ritmovima.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 25kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 35kn. Upad na Rock Am Klub. je 10 kuna prije i 20 nakon ponoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin