Obavijesti

Show

Komentari 4

Rod Stewart bježao je od braka i djece sve dok nije upoznao 26 godina mlađu fotografkinju...

Rod Stewart bježao je od braka i djece sve dok nije upoznao 26 godina mlađu fotografkinju...
8

Pjevač je odlučio da nakon dva propala braka, takvo nešto, kao ni djeca, nisu za njega. Ipak, sve se promijenilo kad je upoznao svoju sadašnju suprugu, koja je sedam godina mlađa od njegove najstarije kćeri

Pjevač Rod Stewart (76) i njegova supruga Penny Lancester (50) trenutno sa sinovima ljetuju u Saint-Paul-de-Vence u jugoistočnoj Francuskoj, a početak srpnja proveli su u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Penny i Rod sredinom lipnja proslavili su 14. godišnjicu braka, a u vezi su od 1999. godine. Na svim zajedničkim fotografijama izgledaju sretno i zadovoljno što su zajedno, ali njihova ljubavna priča nije oduvijek idilična.

Cheltenham Race Festival

Rod je 1999. odlučio živjeti odvojeno od svoje druge supruge, manekenke Rachael Hunter (51). S Hunter je u braku bio od 1990. godine, ali je njihov razvod bio finaliziran tek 2006. Zajedno imaju kćer Renee Cecili (29) i sina Liam McAlister (26).

Legenda Rock 'n' rolla slavi 78. rođendan: Ovisan je o glazbi i seksu, a ima čak osmero djece...
Legenda Rock 'n' rolla slavi 78. rođendan: Ovisan je o glazbi i seksu, a ima čak osmero djece...

Rod je prije braka s Rachael već imao četvero djece, dvoje iz prvog braka i dvije kćeri iz drugih veza. Među tom djecom je i njegovo najstarije dijete, kći Sarah Streeter (57), koja je 7 godina starija od njegove supruge Penny.

Rod Stewart

Stewart je u 1999. javno otpisao ideje da se ponovno ženi. Penny je upoznao slučajno u hotelu, kad su je prijatelji izazvali da zatraži autogram.

- Umjesto ponovnog vjenčanja, naći ću ženu koja mi se ne sviđa i dati joj kuću - rekao je jednom prilikom Stewart.

Ipak, nije odolio tada 28-godišnjoj Penny i kad je saznao da je fotografkinja pozvao ju je da fotografira njegov koncert, što je ona i učinila. Nisu se uspjeli sresti pa je Penny proslijedila svoj broj njegovom basistu. Taj broj telefona do Roda nije došao punih šest mjeseci, jer je basist smatrao da pjevač nije spreman za nove veze.

Dubrovnik: Rod Stewart sa suprugom i prijateljima prošetao gradom

Kad je Stewart konačno nazvao Penny saznao je da je zaručena za svog dugogodišnjeg partnera, s kojim je zatim prekinula vezu kako bi bila s Rodom. Stewart je 2005. godine pitao Pennyjine roditelje na putu za Pariz za njenu ruku, a oni su naravno pristali.

Dubrovnik: Rod Stewart sa suprugom i prijateljima prošetao gradom

Stewart je Penny zaprosio na Eiffelovom tornju. Za par je ta godina posebna i po tome što su dobili prvog sina Alastaira Wallacea (15). Vjenčali su se 2007. godine, a zatim su u 2011. dočekali i drugog sina Aidena Patricka (10). Aiden je Rodovo najmlađe i osmo dijete.