Show

Komentari 4

Rod Stewart napao zaštitara: Svađali se i udario ga šakom...

Rod Stewart napao zaštitara: Svađali se i udario ga šakom...

Navodno su pokušali nepozvani ući na zabavu, derali se i izazvali scenu te odbili zahtjev zaštitara da se udalje. Izbila je svađa i unošenje u lice, pri čemu je Rod šakom udario zaštitara u prsa što je potvrdilo dvoje svjedoka

Pjevač Rod Stewart (74) zasigurno pamti bolje Nove godine i prijelaz iz 2019. na 2020. vjerojatno želi što prije zaboraviti. Policija u Palm Beachu u SAD-u optužila je britansku pop zvijezdu, koja u petak navršava 75 godina i njegova sina Seana (39) za nanošenje tjelesnih ozljeda.

U policiji kažu da su se u utorak navečer porječkali s muškarcem koji je radio kao zaštitar na privatnoj zabavi u resortu u tom ljetovalištu na Floridi. Navodno su pokušali nepozvani ući na zabavu, derali se i izazvali scenu te odbili zahtjev zaštitara da se udalje.

Izbila je svađa i unošenje u lice, pri čemu je Rod šakom udario zaštitara u prsa što je potvrdilo dvoje svjedoka. Policija je kasnije objavila i da snimke nadzornih kamera pokazuju da su se Sean i Rod Stewart prvi počeli agresivno ponašati. Obojica se 5. veljače trebaju pojaviti na sudu u Palm Beachu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci